28 февруари по ТВ канал "Петък!" Стартира първото риалити шоу за грим в Русия, създадено в сътрудничество с L’Oréal Paris. Слово за участниците, които ще се борят за титлата най-добър гримьор

За да стигнат до финала, претендентите за победа ще трябва да преминат през осем етапа. Гримьорите ще се състезават в технически умения, креативност и умение за работа в екстремни условия. Водещи на шоуто - Реджина Тодоренко и Влад Лисовец.

Запознайте се с гримьорите!

1Геворг

„Решението да участвам в шоуто беше взето съвсем спонтанно: разбрах за кастинга в последния момент. И до последно изобщо не разбирах какво ме чака - каква награда, какви задачи. Този проект за мен е възможност да докажа, че гримът може да бъде абсолютно всякакъв: ярък, лек или смел. Основното е, че крайният резултат изглежда стилен и замислен. Както каза Коко Шанел, модата не е нищо, стилът е всичко.”

  • Съветът на Георг

Ако имате само пет минути за почистване, направете това. Нанесете масло за лице. Докато се абсорбира, активно боядисвайте горните мигли. Добавете фон дьо тен, коректор и малко хайлайтър. Когато "платното" е готово, останалото зависи от вас.

2Каролина Трактина

„Искам да покажа на голяма аудитория какво е професионален грим, какво означава да си гримьор и какви усилия са необходими, за да правиш това, което правим. Отвън процесът изглежда лесен и естествен, но всъщност е адска работа и безгранична отдаденост. ”

  • 5 Най-добри продукти на L'Oréal Paris според Caroline
1Baby Roll Mega Volume Mascara в черно и синьо. Създава ефект на фалшиви мигли, пасва добре на няколко слоя и не се рони.2Кремообразен руж на пръчици Infaillible Винаги вземам със себе си на снимки. Харесва ми, че пигментът е ярък, може да се използва като нюанс за устни.3Infaillible палитра коректори. Незаменим за коригиране на контура на стрелките и устните, също добър за скриване на несъвършенствата на кожата.4Червила от колекцията на Balmain. Любимите цветове са Fever (модерно червено) и Confession (красиво голо).5Подложка за стрели Perfect Slim. Влюбих се в него много преди да стана гримьор. Винаги нося със себе си в личната си козметична чанта. Държи добре, не "плува" , не се отпечатва, изгражда добре и не изсъхва, изглежда, никога!3Мари Дав

„С участието си в шоуто искам да докажа, че в индустрията за красота не трябва да има граници и ограничения. Интересувам се и от състезателния момент: обичам състезанията!“

  • Личният рекорд на Мари в грима

Най-дългата визия за красота в живота ми, създадох за 12 часа, десет от които без прекъсване. Но именно с този образ спечелих друго голямо състезание! Мисля, че би било хубаво да поставим нов рекорд.

4Еля Бун

" "Веднага се съгласих да участвам в шоуто за гримиране: бях сигурен, че ме очаква готин професионален проект.""

  • Съветът на Ели

Ако искате бързо да създадете забележителна визия, използвайте блясък. Няма нищо по-забавно и по-лесно!

Категория: