Вярваме, че такъв маникюр носи не само радост, но и късмет

Маникюрът не само допълва образа, но и създава настроение. Флоралното изкуство за нокти обикновено отговаря за пролетта. Но това не е единственият вариант. Дизайн с калинка, символ на късмет и добри новини, ще работи чудесно. Нашият материал ще обсъди какво може да се изисква за такъв маникюр и как да го направите правилно.

Възможности за маникюр с калинка

Дизайнът е добър, защото почти всичките му разновидности са лесни за изпълнение. Не е нужно да ходите на уроци по рисуване - рисунките се повтарят лесно, така че всичко трябва да се получи от първия път.

Маникюр с червена калинка

Червеният фон и черният „грах“, разпръснат върху него, са класика. Dotter, лесен за използване инструмент с метална топка на върха, ще ви помогне да направите такъв маникюр. Ако нямате клечка, използвайте клечка за зъби.

  • Възможностите за дизайн могат да бъдат различни: опитайте да украсите цялата нокътна плочка с точки или да ги „групирате“ върху повърхността на нокътя, така че да загатва само изображението на калинка.

френски маникюр калинка

Популярен мотив може да се използва и във френския маникюр. И то по няколко начина.

  • Първо създайте класическо сако и го допълнете с миниатюрен модел. Това решение е подходящо за тези, които не искат да превърнат всеки нокът в черупка на калинка.
  • Второ, допълнете червения маникюр с калинка с черна хоризонтална ивица на върха. Или завъртете свободния край на нокътя в главичка на калинка, украсявайки я с две бели точки-очички.

3D маникюр калинка

За да придадете обем на картината, ще ви помогне такъв прост трик като добавяне на отблясъци.

  • За да направите това, можете да поставите бяла точка или капка върху нокътя. И ако покриете готовата ноктопластика с прозрачен „финиш“ с ефект на мокро покритие, резултатът ще бъде още по-забележим.
  • Майстори създават 3D ефект с помощта на акрил - рисунките са буквално обемни.
  • Ако се страхувате, че тези професионални трикове не са по силите ви, използвайте обемни стикери с изображение на калинки - специално за маникюр.

Маникюр калинка с кристали

Друг начин да придадете обем на такъв маникюр е да използвате кристали в дизайна.

  • Ще бъде трудно да очертаете ясна рисунка от тях, така че е по-добре да украсите с кристали (черни, червени и бели) вече завършено изображение на калинка, направено с лакове в различни цветове. Такъв маникюр ще бъде празничен. Вземете тази идея в действие в навечерието на 8 март.

Маникюр калинка на къси нокти

Изберете дизайна на калинката? Уверете се, че ще изглежда страхотно на ноктите ви. Ефектът до голяма степен зависи от тяхната дължина.

  • Късите нокти, например, визуално изглеждат още по-малки, ако направите яке и подчертаете върховете с твърде дебела лента; тези, които се решат на френски маникюр с калинка, трябва да вземат това предвид.
  • По-добре е да не украсявате ноктите с малка дължина с кристали (в големи количества) - обемът визуално ще ги скъси.

Маникюр с калинка на дълги нокти

Тук няма ограничения. Можете да добавите кристали, блясък и други детайли и да направите рисунките по-разнообразни.

  • Ако на къси нокти е по-добре да се ограничите до изображението на малка калинка отстрани на нокътя или по-близо до свободния ръб (или до дупката), тогава на дълги нокти е позволено да рисувате , в допълнение към главния герой, също цвете, на което тя може да седне (опитайте маникюр с калинка върху лайка), и стрък трева, и зелено листо. Разрешени са различни експерименти с ноктите.

Дизайн на маникюр с калинка: идеи за снимки

© маргаританиколаева© paulinaspassions© zeffirka_an© anna_lee_vil© irina_dubrovina_nails

"

Категория: