Мнозина смятат френското и класическото червено за универсален маникюр, забравяйки, че нюд също върви с всичко. Ние ви казваме какъв може да бъде бежовият маникюр

Съдържание:

 • Бежов маникюр 2023: модни тенденции
 • Бежов маникюр за къси нокти
 • Бежов маникюр за дълги нокти
 • Дизайн на ноктите в бежови тонове с кристали или искри
 • Матирани бежови шарени нокти

Бежовият лак е универсален в своята неутралност и естественост. Поради това е много добър за едноцветно покритие. В същото време нюдовите нюанси могат да бъдат идеалната основа за дизайн. В този материал - повече за характеристиките на бежовия маникюр на къси и дълги нокти, както и как да използвате лакове от тази гама в ноктопластиката, така че резултатът да съответства на тенденциите.

Тенденции в бежовия маникюр 2023

 • Последните тенденции от модните ревюта са или луди ноктопластики с много детайли (тази опция се превръща в един от основните акценти в образа), или много дискретен скромен маникюр в телесни тонове с минимални декоративни добавки. Вторият вариант е по-жизнеспособен и основната роля в него често се дава на бежовите нюанси.

Красиви бежови нокти със сребрист ръб - тази версия на якето беше предложена на шоуто на Sachin + Babi.Ноктите на моделите на шоуто 3.1 Phillip Lim бяха украсени с голо покритие с добавяне на лаконични ивици. Майсторът на ноктите използва същите ленти в маникюра за Тиби. Графични нокти с цветни блокиращи елементи бяха показани от Opening Ceremony и Rebecca Minkoff, а на шоуто на Tom Ford можете да видите ефекта ombre. Всички тези дизайни могат да включват бежово като основен или вторичен цвят.

Вдъхновете се от селекцията от снимки от шоутата!

© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree

По-долу предлагаме опции за ноктопластика с бежови лакове за нокти с различна дължина и форма, които са актуални през 2023 г.

Бежов маникюр за къси нокти

Късите нокти изискват специален подход - изкуството на ноктите трябва да бъде такова, че резултатът да изглежда спретнат, а ръцете да изглеждат елегантни.

Изобилието от детайли в дизайна на бежовите нокти може да доведе до обратния ефект. Печеливш ще бъде изборът в полза на сбит маникюр. И имайте предвид, че с къса дължина ноктите изглеждат красиви, ако се погрижите за перфектната форма и липсата на грапавини, израснали кожички и други несъвършенства.

Нюд лак върху къси нокти е по-добре да използвате като фон - факт е, че светлобежовият нюанс визуално увеличава нокътната плочка.

 • Освен това, рисунки, направени не само в ярки, но и в неонови цветове, изглеждат добре върху бежовия "субстрат"
 • Можете обаче да отидете по лесния начин и да използвате прости графични елементи в дизайна си вместо рисунки.
 • В класическото яке можете да подчертаете свободния ръб на нокътя не бял, а просто бежов - благодарение на това френският маникюр ще изглежда по-естествен.

Бежов маникюр за дълги нокти

С дълги нокти винаги е по-лесно да приложите необичайни опции за кремав маникюр.

 • Има повече място за експериментиране с рисунки. Така че можете да изоставите минимализма и да дадете воля на фантазията.
 • Освен графики, омбре ефект, техника на водно мрамориране и други опции, които могат да се използват за декориране на нокти с всякаква дължина, можете да направите изображения в тон на кожата с фини детайли в основата на гол маникюр, без да се страхувате да ги загубите.Бежовите нокти отново могат да служат като неутрален фон.

Дизайн на ноктите в бежови тонове с кристали или искри

Повтен бежов маникюр без декорации е това, от което се нуждаете за строга офис визия, в която ярките детайли не са добре дошли. Добре е обаче и за излизане с вечерна рокля - звездите често допълват изображенията за червения килим с бежов маникюр. Това обаче не означава, че бежовите нокти не могат да бъдат допълнително украсени с кристали или блясък.

 • Бежовият лак ще бъде полезен за любителите на блясъка, защото неутрален нюанс може да бъде допълнен с блестящи елементи без ограничения. Комбинацията от камъни с по-ярки лакове често изглежда твърде закачливо.
 • Бежовото омекотява ефекта на блясъка, така че можете да създадете омбре ефект върху ноктите си с помощта на блясък, да рисувате шарки с него, да направите яке или да запълните дупка с блестящи елементи, когато става дума за лунен маникюр.
© glitzandpolishx© glitzandpolish

матирани бежови шарени нокти

Дори само да покриете бежовите нокти с матово покритие, получавате маникюр, който ще привлече вниманието. В крайна сметка е много по-познато, когато ноктите блестят. В същото време е добре да създадете лъскави шарки върху такова покритие. Те ще блестят ефектно на матов фон.

Какъв може да бъде бежов дизайн на ноктите на матов фон?

1Разделете ноктите си на няколко цветни зони. Нека се различават не само по нюанси, но и по текстура на лаковете - някои области могат да бъдат направени матирани, някои лъскави, а някои могат да бъдат напълно пълни с искри.2Украсете матово бежовите нокти с шарки в нюанси, които нежно допълват основния цвят. Подходящо, например, кафяво или кафе.3И използвайте контрастни неонови цветове, за да създадете ярки шарки върху матова бежова повърхност - тропическа зеленина, райски цветя, сочни плодове, сладкиши или други неща, скъпи на сърцето ви.

Бежов маникюр 2023: фотогалерия

Имате ли бежово в колекцията си лакове за нокти? Как го използвате? Напишете коментар.

Категория: