Белият маникюр е това, което виждаме все по-често както на модния подиум, така и в живота. Говорим за тази тенденция и предлагаме дизайнерски идеи, новости и снимки на бял маникюр през 2023 г.

Съдържание:

 • Правила за бял маникюр
 • Бели омбре или градиентни нокти
 • Лунен маникюр с бял лак
 • Плетен бял маникюр
 • Нов красив маникюр в бяло с рисунки
 • Маникюр на бял фон с искри или кристали
 • Бял маникюр за къси нокти
 • Бял маникюр за дълги нокти
 • Идеи и новости за бял маникюр за остри нокти

Пролетно-летният сезон винаги е „преход към светлата страна“: в дрехите, в грима и в маникюра. Мрачните тъмни нюанси отстъпват място на веселите. И едно от най-популярните е бялото - съдейки по ноктопластиката от модните подиуми, мнозина ще "носят" бял маникюр с дизайн през 2023 г. В началото на пролетта все още не е време бялото да стане основен цвят на изображението, но детайлите може да са в този диапазон. Ще разкажем и покажем на снимката модни тенденции и новости в белия маникюр през 2023 г. и кои от неговите варианти изглеждат най-изгодни на къси и дълги нокти.

Мраморен бял маникюр

Правила за бял маникюр

Когато създавате бял маникюр през 2023 г., си струва да помните за модните тенденции, новостите и за характеристиките на млечния лак. Приложението му изисква специална подготовка и спазване на определени правила.

1Изберете лакове от доверени производители. Дизайнът на ноктите и маникюрът в бяло е „труден“: ако лакът е с лошо качество, е много вероятно той да се „ивици“ върху ноктите, оставяйки полупрозрачни петна. За да запълни празнините, ще трябва да се нанесе на поне три слоя и ще отнеме много време, за да ги изсушите, така че белият шеллак да не се размазва.2Подредете формата на ноктите и полирайте повърхността с баф и лак - всяка неравност в релефа ще попречи на белия лак да „лежи“ безупречно. 3Нанесете лака възможно най-внимателно, като се стараете да не докосвате кутикулата. Маникюрът с бял гел лак изисква търпение и точност, така че изсушавайте добре всеки слой, за да предотвратите размазване на покритието при всяко небрежно движение.

Белият маникюр може да бъде допълнен с всякакви нюанси; но трябва да разберете, че ярките цветове ще създадат контраст, а пастелите едва ли ще се открояват на бял фон.Що се отнася до текстурите, тук можете свободно да експериментирате: лъскавото бяло се съчетава добре и с матово покритие, и с блясък, и с блясък, и с метален ефект.

Бели омбре или градиентни нокти

Бели омбре нокти

Белият дизайн на ноктите е добър не само за графичен маникюр. Често се използва в други дизайни - с мек преход на нюанси от един към друг.

 • В омбрега на ноктите белият лак сякаш се разтваря в друг - границата между тях се оказва размазана.
 • Но това не е единственият начин да направите маникюр с градиент. Нюансите могат да се сменят един друг от нокът на нокът - от бяло, например, на малкия пръст до по-ярко или по-тъмно на палеца. Белите нокти в този случай също се оказват необичайни.

Ще ви трябват два нюанса лак за нокти (бял и този, с който искате да го смесите), както и малко парче гъба.

1Покрийте ноктите си с основен лак и го изсушете добре.2Нанесете бял лак върху едната половина на нокътя, цветен върху другата. Преди да изсъхнат, омекотете границата между тях с гъба. Направете това последователно с всеки нокът.3Фиксирайте резултата с помощта на топ лак върху бели нокти. Маникюрът е готов.

Лунен маникюр с бял лак

Модните тенденции са такива, че класическото сако не може да се представи без дизайн на ноктите с бял лак по върховете. В лунния изобщо не е необходимо да използвате бял лак, това е само една от многото възможни опции за дизайн. Нови елементи и примери за идеи на снимката.

Маникюр с бели връхчета

Въпреки това все още има причини да го изберете: белият маникюр е особено добър в дизайна с графики. Така че в лунния маникюр определено ще дойде по-удобно. Нанесете го по свое усмотрение: можете да боядисате дупките с бяло или, обратно, фона - в този случай оставете дупките прозрачни или ги запълнете с друг лак.Бял лунен маникюр без други цветни пръски и идеи ще бъде минималистичен - и следователно не противоречи нито на официалния стил, нито на небрежния стил.

Плетен бял маникюр

Въпреки факта, че такъв маникюр изглежда спретнат и сбит на ноктите, не можете да го наречете универсален - плетеният маникюр, въпреки тенденциите и новостите, изглежда подходящ само през студения сезон. Въпреки това, в бяло се възприема най-изгодно - през зимата, но в същото време затоплящо топло. Само вижте този бял маникюр на снимката.

Плетен бял маникюр

Плетеният бял маникюр се прави най-добре в салона - факт е, че ще трябва да работите със специален акрилен прах, който ще бъде труден за любител да се справи.

Майсторът, който прави модерен бял маникюр, го нанася върху ноктите и го фиксира под формата на триизмерен модел, повтаряйки тъкането върху топли зимни пуловери. Втвърдявайки се, шаблонът става релефен - това придава на маникюра необичаен вид. И засилва ефекта на матовия "финиш" на акрилната пудра.

Нов бял маникюр с рисунки

Бялото е един от цветовете, които винаги са в тенденция и са незаменими в дизайнерския маникюр. Може да служи и като фон, и като основа на картината, и като нейно лаконично допълнение. Модният бял маникюр с шарка може да бъде всичко, което желаете.

 • Най-често маникюрът и белите нокти с шарка се избират според настроението или сезона. През зимата, от идеи - може да има снежинки и ледени шарки от скреж, през пролетта - цветя до 8 март и облаци в синьото небе, през лятото - тропически мотиви, през есента - листа.
© em.manicure© sosam_nails© vakula_nails
 • Можете, разбира се, да не правите връзка с конкретна тема, а вместо това да преминете към орнаменти: точки, ивици, геометрични фигури, цветни блокове с различни форми и други идеи.
© финонокти© wonder.woman.studio© wonder.woman.studio

Модерен бял дизайн на ноктите с блясък или кристали

Дизайн на ноктите с бял връх

 • Основното правило, което важи за дизайна на ноктите 2023 с бяло и искри или кристали, е да ги използвате умерено, без излишни украшения. Това са тенденциите. Разбира се, ако наистина искате оригинални идеи, можете да украсите модерен бял дизайн на ноктите с разпръснати камъни, но все пак те изглеждат по-добре на две или три на акцентни нокти. Ясно на снимката.

Маникюр в бял цвят с кристали

 • Модерният маникюр или дизайнът на ноктите с бял блясък е друга история: според тенденцията от 2023 г. можете да покриете ноктите си изцяло с него, но отново не всички - по два или три на всяка ръка. В комбинация с бял лак можете да използвате не само сребърни искри, но и цветни - такъв маникюр ще се превърне в ярък акцент в образа. Примери за идеи на снимката.

Маникюр с бял блясък

 • Има и други начини да придадете блясък на белите нокти - направете модерен бял маникюр с фолио, метални ленти или например пудра за втриване.

Бял маникюр за къси нокти

Плътен бял лак е чудесен вариант за къси нокти. Този дизайн е включен в модните тенденции на 2023 г., а на снимката и в живота бял маникюр на малки нокти ще изглежда красив и спретнат, ако ръцете са добре поддържани. Всички несъвършенства стават по-забележими, когато нокътните плочи са боядисани в бяло. Що се отнася до идеите, късите нокти означават модерен минималистичен маникюр на бял фон, който не е претоварен с малки детайли. Повече подробности на снимката.

Дизайн на ноктите с бяло усмихнато лице

Мраморен бял маникюр

Маникюр с бял животински принт

Бял маникюр с черни шарки и райета

Животински принт в бял маникюр

Маникюр на бял фон

Черно-бял маникюр на петна

Черно-бял маникюр със злато

Маникюр с бяла шарка

Бял маникюр за дълги нокти

Модерният бял маникюр за дълги нокти през 2023 г. има повече възможности и идеи за дизайн - с рисунки и други декорации. В същото време едноцветното покритие ще изглежда не по-малко органично на такива нокти. Като идея за дизайн - снимка по-долу.

Бял маникюр в комбинация със зелен цвят

Идеи и новости за бял маникюр за остри нокти

Модерният бял маникюр през 2023 г. е широко поле за експерименти и идеи с рисунки. И ако те също имат остра форма, тогава това може да бъде победено с помощта на различни графични елементи - триъгълници, прекъснати линии и т.н. Според тенденцията не е забранено да се използва формата в дизайна в бадемовия маникюр и квадратни нокти. Бял маникюр и неговите вариации на снимката.

© финонокти© paintboxnails© валентинакадирова© koba_nails_studio© vakula_nails

Черно-бял маникюр 50/50

Маникюр на бял фон

Маникюр на бял фон с черни ивици

Бял фон и черно сърце

Оригинален черно-бял маникюр

Ивици на бял фон в дизайна на ноктите

Черни сърца върху бял маникюр

Бял и черен маникюр

Бял маникюр с черни букви

Маникюр с бял принт

Бял маникюр с мраморна текстура

Бял маникюр с черна шарка

Черно-бели рисунки в маникюра

Черно-бели връхчета на ноктите

Маникюр с бял животински принт

Маникюр с бял животински принт 2

Рисуване върху бял маникюр (лице)

Бял маникюр с черни шарки и райета

Бял маникюр с интересна черна шарка

Бял дизайн на ноктите с черни точки

Маникюр на бели точки

Маникюр в бяло с черни шарки

Маникюр на бели точки

Черно-бял маникюр на петна

Млечен бял маникюр със злато

Бяло със златно

Бял маникюр със златни точки

Комбинация от бяло и златно в маникюра

Бял маникюр със златисти ивици

Бял маникюр със златни ивици 2

Черно-бели дизайни на ноктите

Черни ивици на бял фон в дизайна на ноктите

Мраморна текстура на бял фон в маникюр

Животински принт в бял маникюр

Черно-бял маникюр със злато

Кои идеи и новости в белия маникюр ви харесват най-много? Напишете коментар.

Категория: