Проучете този материал и лесно ще изберете сенките, които са подходящи за вас

Съдържание:

 • Предимства на сенките за очи Maybelline New York
 • Цветна татуировка Maybelline New York 24HR
 • Топ 4 палитри сенки за очи Maybelline New York
 • Maybelline New York сенки грим: фото урок
 • Maybelline New York Сенки за очи Водоустойчив грим Видео урок

Тази статия ще бъде посветена на сенките за очи Maybelline New York: ще говорим за моносенките и палитрите на марката, какъв грим можете да направите с тях - какви нюанси и текстури да използвате, как и къде да ги нанесете.Освен това ще разберете какво мислят читателите на FashionVIPdergisi.com за сенките на Maybelline New York - можете да намерите техните отзиви за всеки от продуктите по-долу.

Предимства на сенките за очи Maybelline New York

© maybebelline.com.ru

Марката има както кремообразни, така и сухи сенки. И двете са лесни за нанасяне и преливане (а при кремообразните сенки това става с пръсти), добре пигментирани и дълготрайни.

 • Единствената разлика е, че кремообразните сенки за очи на марката (говорим за Color Tattoo 24HR) са представени в моноформат, което означава, че ще трябва отделно да избирате нюанси, които си пасват.
 • Палитрите съдържат и готов набор от цветове, които могат да се комбинират помежду си в рамките на един грим. Брошурите, които идват с палетите, правят задачата още по-лесна. Освен всичко друго, имайте предвид: Maybelline New York има както четирицветни палитри (например Eye Studio Smoky Eyes и Eye Studio Big Eyes), така и палитри от 12 цвята.Обсъждаме последното по-долу.

Цветна татуировка Maybelline New York 24HR

Creme de Rose © maybebelline.com.ruCreme de Rose © maybebelline.com.ru

Бестселърът на Maybelline New York е дълготрайната моносенка Color Tattoo. Имат доста плътна кремообразна текстура, нанасят се лесно и равномерно и се разтушават по същия начин (можете да използвате пръстите си) - не е нужно да сте професионалист в грима за това. Благодарение на специална технология на производство, пигментите за татуировки имат отлична издръжливост - издържат до 10-12 часа, без да се търкалят или забиват в гънката на клепача.

Палитрата има сенки и гланцови, и матови, и с метален ефект. Някои могат да се използват като основа (нанесете тънък слой, например, ако правите опушени очи), хайлайтър или очна линия. В последния случай стрелките могат да бъдат нарисувани и с помощта на сенки.

Color Tattoo може да се нанася със синтетична четка или с пръсти - първият слой ще бъде полупрозрачен, следващите ще увеличат наситеността на цвета.

Как да създадете прост и красив грим с Maybelline New York Monoshadow в нюанс 05 Eternal Gold, вижте нашия видео урок.

Отзиви

" Обожавам цветните татуирани сенки Maybelline, лесни за нанасяне, добра фиксация, могат да се използват като основа. Дори и да бързате, използването им съкращава времето за грим и ви кара да изглеждате по-свежи."

Цветна татуировка Maybelline New York 24 часа. Едни от най-добрите сенки, които съм използвала. Освен това пасват лесно на клепачите и не се събират в една лента.

Обичам шайбите Color Tattoo на Maybelline. Вярно, че качеството варира леко от нюанс до нюанс, но като цяло почти всички са просто страхотни! Някои нюанси са просто ослепителни, като Creme de Rose, матов бежово-розов цвят, който може да се използва като основа или самостоятелно. Металиците също са най-добри в тази линия. Сенките са много меки, удобни за нанасяне, преливат се перфектно, не се търкалят в сгъвката на клепача и издържат цял ден. Идеален за бърз летен грим - смесен с пръст и тръгнал да завладява света!

Любимите ми са Color Tattoo от Maybelline. Най-обичаните нюанси са 35 On and on bronze и 65 Pink Gold. Консистенцията на сенките е гел, много пластична. Методите за нанасяне са различни - с върха на пръста можете да създадете лека мъгла.Четка нанесена по-плътно. Може да се носи самостоятелно или в комбинация. Износен като закован, устойчив стоманобетон. В същото време са отлични.

Топ 4 палитри сенки за очи Maybelline New York

Голите

Голите тела © maybebelline.com.ruГолите тела © maybebelline.com.ru

Друг бестселър на марката е универсалната палитра сенки The Nudes. Перфектен както за дневен, така и за вечерен грим. Дузина нюанси в бежови тонове ще ви позволят да създадете полупрозрачна мъгла върху клепачите, ярки стрелки и драматични опушени очи.

 • Сенките се нанасят лесно (комплектът включва двустранен апликатор), не се ронят и не се разпрашават, добре пигментирани.
 • За да създадете ежедневен грим, изберете бежови нюанси. Вечерните опушени очи могат да бъдат направени с кафяво, а блестящите златни могат да се използват, ако сте в празнично настроение.

Отзиви

Shadow Palette The Nudes, Maybelline. За първи път чух за тази палитра във VK групата на Maybelline New York. В крайна сметка реших да купя това чудо. Това е така, без преувеличение, мога да кажа, когато палитрата е подходяща за абсолютно всички момичета, с всеки цвят на очите и всяка възраст. Сенките са много нежни, леки и най-важното не омазняват. Те не носят никакъв дискомфорт, практически не се усещат пред очите. Според мен тази палитра сенки е своеобразен пробив на масовия пазар.Сенките се понасят добре, дават своя пигмент. С този продукт не е нужно да се занимавате, той ще направи всичко вместо вас.

The Blushed Nudes

The Blushed Nudes © maybebelline.com.ruThe Blushed Nudes © maybebelline.com.ru

Перфектен за всеки ден, както и за създаване на „грим без грим“. Можете да избирате от 12 нюд нюанса, които лесно се съчетават един с друг. Не знаете как да го направите? Специална брошура с подробно описание на опциите за грим ще ви помогне (в един грим могат да се използват от един до четири цвята), която идва със сенки.

 • Най-лесният вариант е да използвате един нюанс, за да създадете опушен ефект върху клепачите (вижте как розовото от палитрата The Blushed Nudes може да се използва за дневен грим).
 • Ако сте избрали няколко, придържайте се към следната схема: потъмнете пространството във външния ъгъл на окото и изсветлете във вътрешния.
 • Качеството на палитрата не отстъпва на останалите - сенките се нанасят и разтушават лесно, не се търкалят и държат здраво. Компактната палитра с удобен апликатор с два края е лесна за носене.

Отзиви

Палитрата Blushed Nudes от Maybelline New York е добра за начинаещи. Първо, блестящите нюанси се смесват по-лесно. Второ, цветовете са толкова разнообразни, че можете да направите всякакъв грим, от ежедневието до вечерта.Трето, цената е доста бюджетна, а качеството е на ниво. (Добра пигментация, издръжливост) Единственият минус е, че сенките леко се разпрашават при нанасяне, но това често не се забелязва за неспециалист. Така че определено ви съветвам да го опитате!

The Blushed Nudes Eyeshadow Palette от Maybelline New York. Задължителни в несесера на всяко момиче, сенките за очи са страхотни за пролетта и лятото, като подчертават естествената красота. Деликатните и изтънчени цветове ще помогнат за създаването на невероятни образи и ще заслепят всички с красотата си.

Палитрата сенки за очи Blushed Nudes от Maybelline е невероятна! Използвам го всеки ден, има много плюсове, но аз лично не намерих никакви минуси за себе си. Така че нека да разгледаме плюсовете на тази прекрасна палитра. + Отлична пигментация и отлично нанасяне.+ Демократична цена. + Преносимост. Палитрата разполага с удобна, много мека четка с апликатор на другия край, така че можете спокойно да вземете палитрата със себе си на път! + Универсалност. Можете да направите "грим без грим" и в същото време вечерна версия. + Разнообразие от нюанси. Има както матови, така и блестящи нюанси. Матът подчертава естествената красота, освежава очите, а блясъкът ще придаде зашеметяващ блясък на очите. И между другото, има и популярен и модерен сега, много красив нюанс в стила на бордо. Изключително съм доволен от тази покупка!

The Rock Nudes

Рок голите © maybebelline.com.ruРок голите © maybebelline.com.ru

Още една многофункционална палитра от 12 цвята за тези, които са готови да експериментират с грима. Сенките в първата половина на палитрата са подходящи за създаване на дневна визия (можете да използвате както матови текстури, така и гланцови текстури). Останалите нюанси - тук и злато, и слива, и наситено синьо, и блестящо черно - са подходящи за ярки вечерни опушени очи или за създаване на стрелки.

 • The Rock Nudes, между другото, също е бестселър на Maybelline New York - и те харесват палитрата не само заради разнообразието от нюанси, но и заради качеството - подобно на други сенки на марката, тези перфектно "дайте" цвят и зарадвайте с трайност (за да го удължите, използвайте основа).

Отзиви

Добър ден на всички! Наистина обичам палитри за грим, а не моно сенки, защото те вече съдържат най-подходящите комбинации и най-печелившите нюанси, всеки цвят на очите може да бъде подчертан по свой начин.Обичам палитрите Nudes на Maybelline. Последната покупка беше палитрата Rock, толкова смела и привлекателна комбинация от нюанси, че не можах да подмина)) Текстурата на сенките е отлична, нюансите са събрани от перлени до матови, цветовете също могат да варират от деликатни, за създаване на дневен и романтичен грим, до богат и ярък - за невероятен вечерен грим. Издръжливостта на сенките нанесени върху основата е добра 5-6 часа, без корекция на грима. Много съм доволна от палитрата, зае активно място в моя козметичен арсенал).

Рок палитрата на Maybelline е евтина, красиви цветове. Средно качество. Много нюанси са прашни, за нанасяне е необходима висококачествена основа под сенките, средна издръжливост. Много добра покупка за начинаещи в гримирането! Когато избирате палитра, трябва да обърнете необходимото внимание на матовите нюанси, опитайте мостри с пръст върху сондите, често срещан проблем с матовите сенки е липсата на пигмент и прах.Добрите матови сенки не се ронят и се преливат добре.

24karat Голи

24-каратово голо тяло © maybelline.com.ru24-каратово голо тяло © maybelline.com.ru

За феновете на текстури с блясък, Maybelline New York създаде 24-каратова палитра сенки за очи Nudes. Тук има и 12 нюанса - златисто, лилаво и бледо розово (което означава, че палитрата е идеална за собственици на сини, зелени, кафяви очи) - всички с блясък.

 • Преди да нанесете сенки, прочетете инструкциите, които се доставят с палитрата, или следвайте общите препоръки: нанесете по-наситени цветове по линията на миглите и прелейте към гънката, като използвате по-неутрален тон.Тъмните използвайте като очна линия. Светло подчертайте вътрешните ъгли на очите и пространството над веждите.

Maybelline New York сенки грим: фото урок

Следвайте нашия урок, за да създадете лесна, но празнична визия с помощта на палитрата сенки за очи Maybelline New York The Blushed Nudes.

Почистете кожата си с мицеларен лосион. © Makeup.ruОвлажнявайте кожата си. © Makeup.ruНанесете балсам за устни. © Makeup.ruИзползвайте хайлайтър, за да подчертаете горната част на скулите, гърба и крилата на носа, центъра на брадичката и „отметката“ над горната устна. © Makeup.ruНанесете BB крем. © Makeup.ruНанесете коректор под очите си. © Makeup.ruСкрийте несъвършенствата по кожата с коректор. © Makeup.ruНанесете розово от палитрата The Blushed Nudes върху целия клепач. © Makeup.ruНамажете горните мигли с патладжанена спирала. © Makeup.ruНанесете течен руж върху ябълките на бузите. © Makeup.ruБоядисайте устните си с розов гланц. © Makeup.ruНанесете сребрист блясък върху горния клепач. © Makeup.ruГримирайте веждите си с молив и фиксиращ гел. Готов! © Makeup.ru

Maybelline New York Сенки за очи Водоустойчив грим Видео урок

Създайте водоустойчив вид със сенки за очи Maybelline New York Color Tattoo в 93 Beige Soft. Нашата видео инструкция ще ви помогне!

Използвате ли сенки за очи Maybelline New York? Напишете отзив за любимия си продукт.

Категория: