Нека поговорим за техниките за грим и нюансите, които работят добре за сиви очи

Цветове грим за сиви очи и руса коса

Изборът на цветова палитра за сиви очи зависи от това какъв ефект искате да постигнете.

  • Ако за вас е важно да подчертаете естествения нюанс, тогава е по-добре да дадете предпочитание на металното сребро. Той ще подчертае вашия естествен цвят, независимо дали изберете графични стрелки или опушени очи.
  • Но не забравяйте, че студените нюанси трябва да бъдат засенчени със сенки от топли цветове - например бежово или кафе. В противен случай рискувате да получите ефекта на връщане от дискотека в стил 80-те.

подходящи техники за грим

По правило сивият цвят на очите не е еднороден: има сини и зелени петна по ириса. Ето защо, ако желаете, собствениците на този нюанс могат да го променят, като използват цветове в грима, които подчертават определени цветови нюанси.

  • Ако искате да превърнете сивите очи в сини, използвайте сенки с подобен нюанс или цвят на мокър асфалт. За ъгъла на окото са подходящи блестящи сини сенки, малко по-светли на тон от останалите - така погледът ще изглежда по-отворен.
  • Имате нужда от експресен грим у дома? Вашият избор са метални ръце.
  • Ако имате важно събитие, нарисувайте смоуки айс в сини или сини тонове. Но не забравяйте за основното правило: засенчването трябва да се извършва в топли цветове.
  • Но е по-добре да избягвате оранжевата гама - разбира се, изображението ще се окаже ярко, но естественият цвят на очите ще изглежда избледнял и ще се загуби на фона на активния грим.
  • По-добре забравете за черната очна линия и kajal. Дори ако ви се струва, че по този начин правите очите по-изразителни, всъщност цветът им ще избледнее, а самите очи ще се окажат визуално по-тесни. Изберете сиви, графитени или тъмносини очни линии.
  • За вечерен грим трябва да дадете предпочитание на мокрия тип нанасяне на сенки и текстури с блясък - това ще удължи трайността на грима и ще направи очите по-ярки. Матовите сенки са идеални за всеки ден. Допълнете ги със силно пигментирана спирала и голи устни.

Вечерен грим за сиви очи и руса коса

Вечерният грим изисква ярки цветови акценти. Тъй като самият сив цвят на очите изглежда доста впечатляващо на фона на косата от всякакъв цвят, по-добре е да го подчертаете и да изберете голи или нежно розови нюанси за устните. Следвайте нашия фото урок, за да създадете кафява мъгла. Топлият кафяв нюанс ще направи очите ви да изглеждат повече сини, отколкото сиви.

1Първата стъпка е идеалният тон на кожата. Използвайте коректор за зоната под очите. Ако имате суха кожа, минералният ще ви свърши работа: той няма да подчертае бръчките или да ви накара да се чувствате сухи. Нанесете фон дьо тен върху лицето и шията и елиминирайте зачервяванията с коректор в зелен нюанс - можете да използвате както сух, така и течен, в зависимост от вашия тип кожа (сухите текстури са по-подходящи за мазна кожа).2Вторият важен етап е основата под сенките. Много хора пренебрегват тази стъпка, когато се гримират сами. Основата удължава издръжливостта на сенките и изравнява клепача.3Нанесете матови бежови сенки върху целия движещ се клепач, смесете ги с мека естествена четка. Работете върху гънката на клепача с по-тъмен нюанс, например светлокафяв. Използвайте само матови сенки, те създават хармонична и естествена сянка.

© FashionVIPdergisi.com

4Нанесете най-тъмния шоколадов нюанс върху целия подвижен клепач с потискащи движения. За това е подходяща плоска четка, с нейна помощ ще постигнете по-наситен цвят.5С пухкава четка нанесете леки блестящи сенки или хайлайтър под веждата. Ще подчертаете пространството между веждите и ще освежите очите си.6Очертайте лигавицата на окото с черен молив. Опитайте се да създадете най-тънката и точна линия. Миглите гъсто боядисани с обемна спирала.

Потърсете урок за създаване на празничен грим във видеото на Olya Red Autumn.

Ежедневен грим за руси момичета

Ежедневният грим не търпи твърде ярки цветове. Друга особеност, която трябва да имате предвид: дневният грим трябва да бъде възможно най-прост. Предлагаме ви да създадете освежаващ грим в розови тонове.

1Започваме, както винаги, с равен тен на кожата. Ако имате сиви или синьо-сиви очи, тогава този нюанс на очите може да подчертае дори леко зачервяване, така че трябва да се обърне специално внимание на областите, страдащи от акне или просто склонни към зачервяване.© Makeup.ru© Makeup.ru2Нанесете грунд или леки кремообразни сенки върху целия клепач. Те ще помогнат за равномерното разпределение на всички последващи средства и ще удължат тяхната издръжливост.3Веждите се очертават с молив и по желание се фиксират с гел за вежди. Използвайте матови текстури - те са по-подходящи в ежедневния грим. Дебело боядисайте миглите със спирала - използвахме The Falsies Angel от Maybelline.4В сгъвката на клепача нанесете розови сенки и пренесете, вместо продукт за очи можете да използвате и любимото си червило.5Върху ябълките на бузите нанесете светлорозов руж от същата гама като сенките за очи. Ружът може да бъде на прах или крем.6За устни използвайте овлажняващ балсам или прозрачен гланц. Изображението е готово!

грим за руса коса и сиви очи: Идеи за снимки

© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree© imaxtree

Категория: