Сенки с лика на водопроводчика Марио на опаковката, 11 блестящи очни линии от Urban Decay, колекция фон дьо тен от Lancôme и други бюти новини от зимния сезон, които чакаме не по-малко от новогодишните празници

Градски разпад

Urban Decay подготвя най-добрия подарък за Нова година: на 20 декември празничната колекция на марката ще бъде пусната в продажба. Всички нови артикули са идеални за създаване на празнична визия и за да ги поставите под коледната елха. Преценете сами: палитра сенки за очи Heavy Metals с 20 металически нюанса наведнъж (от кобалт и черно до изумрудено и тухла), комплект червила Vice за всички поводи и 11 нови нюанса на най-продаваната тежка метална очна линия - изглежда ние няма какво повече да мисля за бойни камбани.

Nagel Vice Lipstick Palette © urbandecay.caVice Metal среща матовата палитра сенки за очи © urbandecay.caПалитра сенки за очи Heavy Metals © urbandecay.caХеви метъл пънк рок очна линия © urbandecay.ca

Шу Уемура

Още една коледна колекция, която искате да закупите изцяло, вече се продава в кътовете с марка Shu Uemura.Новостта ще се хареса особено на онези, чието детство е през 90-те години: колекция, създадена в сътрудничество с Nintendo и посветена на култовата игра Super Mario. Самият Марио украсява опаковката с хидрофилно масло (между другото, основният бестселър на марката), освежаваща мъгла за грим и палитри сенки за очи, неговата любима може да бъде намерена на опаковката на червилото, балсамът за устни е заловен от злото Гъбата Gumba, а костенурката Koopa беше избрана за „лице“ на грунда. Това не са играчки за вас!

Nintendo X Shu Uemura Collection

Lancôme

Тази зима френската марка подготвя три интересни новости за своите фенове наведнъж. Първо, течният хайлайтър Custom Glow Drops с висока концентрация на седефени частици. Може да се използва самостоятелно или смесен с основа за модерен ефект на блестяща кожа. Интересното е, че този хайлайтър може да замени и тъмен инструмент за скулптуриране: най-тъмният нюанс от четирите представени, бронз, идеално подчертава скулите.

Персонализиран течен хайлайтър Glow Drops

В същата течна форма ще бъде представен и новият коректор Camouflage, който ще попълни колекцията фон дьо тен Teint Idole Ultra. Инструментът ще бъде пуснат веднага в осем нюанса (което е много рядко за тази категория средства) - от бежово до кафе. Самият фон дьо тен Teint Idole Ultra скоро ще придобие „по-малък брат“: фон дьо тенът също ще бъде представен в стик с кремообразна текстура.

Teint Idole Ultra Foundation Stick © Пресслужба на LancômeTeint Idole Ultra Camouflage Concealer © Пресслужба на Lancôme

Очаквайте всички нови артикули в официалния онлайн магазин на марката през февруари.

L'Oréal Paris

Новата колекция от продукти на L'Oréal Paris се нарича The Paradise напразно: "райската наслада" е наистина гарантирана. Новата спирала съдържа рициново масло и се грижи за миглите, а меката пухкава четка обещава феноменален обем. Гел-крем от същата гама помага за постигане на траен резултат с висока точност на нанасяне. Удобно е, че продуктът се предлага в кръгла бутилка с включена четка, като те са подравнени една спрямо друга (четката буквално се вкарва в капачката на бутилката), така че няма да можете да загубите нито едното, нито другото.

The Paradise Gel Cream © L’Oreal ParisСпирала The Paradise Effect © L'Oréal Paris

Феновете на L'Oréal Paris ще нанасят още един продукт с тънка четка през новия сезон: новото молив Gel Intenza с кремообразна формула и 24-часово износване. Очакваме с нетърпение!

Gel Intenza

Категория: