Най-често избираме нюанса на лака според настроението - а синият лак е подходящ за всеки. Ние ви казваме какви опции за маникюр можете да създадете с него

През лятото синият лак е цветът на освежаващата прохлада, през зимата е мразовитата свежест. Той не губи своята актуалност през цялата година, така че се използва в маникюра през всеки сезон. В този материал ще говорим кои опции за син маникюр отговарят на модните тенденции, как да ги адаптирате за къси и дълги нокти и кои лакове да използвате.

House of Holland

Син маникюр: модни тенденции 2023

Ако смятате, че синият маникюр едва ли е модерен, не е така. Светлият маникюр е в списъка с тенденции в ноктите за 2023 г., така че пастелно син лак може да ви вкара в тенденцията. Можете да го използвате, за да лакирате ноктите си в един тон. Или, например, нанесете синьо върху няколко нокти, като оставите два или три на всяка ръка "чисти" , за да създадете различен цветен акцент.

  • Можете да се позовавате и на други тенденции. Графиките никога не излизат от мода и най-лесният начин да ги използвате в ноктопластиката е да си направите френски или лунен маникюр, в този случай в синьо.
© aliciatnails© aliciatnails© nataliepavloskinails© paintboxnails
  • Ноктите все още са украсени с геометрични фигури, както и цветни блокове с различни форми, с различни очертания. В такъв маникюр играйте на контраст и добавете към синия цвят например ярко синьо, лимоненожълто или розово. Можете да отидете по друг начин - да смекчите линиите и да "опитате" омбре ефекта. Ако имате няколко сини нюанса на ваше разположение наведнъж, направете градиент във версията, когато цветът преминава от един нокът към друг.
© aliciatnails© aliciatnails© nataliepavloskinails© nataliepavloskinails
  • Маникюрът с блясък също е на мода, така че можете да допълните синия цвят с блясък - златен или сребрист. Който и вариант да предпочетете, модерен външен вид е гарантиран!

Не знаете кой дизайн да изберете? Опитайте едно от тези.

как да създадете бледосин шарен маникюр?

Синият лак може да служи като страхотен фон при създаване на изкуство за нокти. Но в този случай ще трябва да обърнете внимание на това какъв син нюанс ще изберете. Най-добре е да е светло, нежно синьо с млечнобяла основа. По-лесно е да комбинирате други нюанси на лакове с него, отколкото с по-наситено небесно синьо или, да речем, метличина.

  • Когато решите да създавате дизайни върху ноктите, проучете примери за актуален дизайн от шоутата.Това може да бъде минималистична графика, като тънки ивици с контрастен цвят (като тези, които видяхте на изложенията Delpozo и Cushnie et Ochs) или комбинация от цветни блокове с различни форми.
  • В същото време самият син цвят е доста подходящ за рисунки. Ако искате дизайнът да се „впише“ в контекста на тенденциите в ноктите за 2023 г., украсете прозрачния фон с лаконични изображения - маникюрът от шоуто на Preen ще ви послужи като ориентир.
© aliciatnails© nailsbyharlig© nailsbyharlig

Още идеи за бебешки син маникюр:

Препоръчва се за четене:

  • Никтопластика: 115 идеи
  • Всевиждащото око: Маникюр с шарка във формата на очи
  • Геометрични опции за ноктопластика

Маникюр със сини и бели лакове

Комбинацията от синьо и бяло е една от най-популярните. Интересно е, че абсолютно всички комбинации от нюанси са в полза: наситено синьо с ярко бяло и бледо метличина с млечно или бежово. Независимо от избора, тези нюанси винаги създават красив контраст и напомнят за ясно лятно небе със снежнобели облаци.

Между другото, ако добавите такъв маникюр с ярки акценти - ноктопластика, шарка или надпис - ще се получи още по-ефектно! Блясъкът в дизайна на ноктите с помощта на сини и бели лакове също е добре дошъл. Например, тази комбинация ще създаде космически маникюр. Друг модерен фаворит за тази цветова комбинация е омбре маникюрът, за който също можете да намерите достойни примери в нашата фотогалерия.

Маникюр синьо със сребро

Дори ако просто покриете един от ноктите със сребрист лак, изображението вече ще се окаже забележително.Но предлагаме да разгледаме по-малко очевидни опции. Например, направете син маникюр с ефект на кракелюр, нарисувайте триъгълник в дупката на ноктите със сребърен лак (използвайки техниката на обратното яке) или използвайте парчета сребърно фолио и блестящи конфети в дизайна на ноктите.

Черен и син маникюр

Ако говорим за комбинацията от синьо и черно, тогава графичното изкуство за нокти ще изглежда най-добре в този случай. Украсете синия фон с чисти линии, прости геометрични фигури или миниатюрни монохромни дизайни.

Син маникюр с втриване

Най-често втриването се използва за постигане на образцов перлен блясък, лъскав блясък или хромиран ефект. Във всеки случай комбинацията със син лак ще се окаже успешна. Потърсете подобни идеи в нашата фотогалерия.

Маникюр в сини тонове с кристали и искри

Пастелната нежност на синьото, колкото и да е странно, върви добре с празничен блясък. Но пайети и кристали, ако ги използвате в маникюр, е по-добре да изберете определени цветове. Първо, можете да изберете сини - в тон с лака. Второ, бяло - с лек, едва забележим блясък, който ще повтори играта на светлина върху снега.Трето, сребро и, разбира се, злато - те ще придадат на маникюра празнична лекота и лекота.

  • Сред основните варианти за използване на блясък са омбре ефектът, подчертаване на един или повече нокти (в случая те са изцяло покрити с блясък), запълване на дупките или върховете на ноктите в графичен лунен маникюр или жакет.
  • Ако говорим за кристали, те вече не се използват толкова свободно, колкото пайетите. Обикновено те не смеят да залепят повече от два или три на един нокът - повече обаче не се изисква, дори ако искате да направите закачлив акцент. Подредете ги един до друг в малко "съзвездие" по-близо до дупката в нокътя.

Вдъхновете се от нашата селекция от снимки!

© paintboxnails© палто© палто© палто

Вижте по-долу за други снимки на успешен маникюр със син лак за нокти и искри.

Син маникюр за къси и дълги нокти

Не само различни опции за дизайн в синьо, но и други опции за ноктопластика често повдигат въпроса: трябва ли по някакъв начин да ги адаптирам към дължината на ноктите? По този въпрос няма и няма да има строги правила, може само да се препоръча маникюр, който ще изглежда най-изгодно на дълги или, обратно, къси нокти.

Къси нокти

© imaxtree© oliveandjune© oliveandjune© палто

Синият лак и късите нокти са перфектната комбинация. Работата е там, че синьото е светъл нюанс и това са тези, които се използват за визуално увеличаване на нокътната плоча. Затова се опитайте да изберете изкуство за нокти със син фон. В същото време късите нокти могат да бъдат украсени с минималистичен дизайн със сини елементи.

Примери за снимки на красив маникюр са събрани по-долу.

Дълги нокти

© aliciatnails© missponails© nailsbyharlig© nataliepavloskinails© палто

Ако ноктите са с доста впечатляваща дължина, няма да има ограничения в цвета - освен че трябва да разберете, че голяма площ от нокътната плочка ще направи акцента върху маникюра по-изразен. Това нежелан ефект ли е за Вас? След това изберете онези дизайни, които са създадени с помощта на техниката за блокиране на цветовете, и използвайте синьо като един от цветовете в тях.

Ето още идеи за дълги нокти!

Категория: