Свети Валентин не е единствената причина да украсите ноктите си със сърца. Ние ви казваме как да използвате този елемент в маникюр за всеки ден

Когато сами проектирате ноктите, искате да се справите без ненужни затруднения. Съществуват варианти на ноктопластика с прости шарки - например дизайн със сърца. Тази статия ще обсъди какъв може да бъде маникюр със сърца, какво може да ви е необходимо в процеса на създаването му и как да го адаптирате за различни поводи.

Възможности за маникюр със сърца

Дори такъв на пръв поглед прост модел като сърцата може да бъде основа за безброй дизайни на ноктите. Експериментирайте с изпитани идеи или измислете нещо свое.

Маникюр с кристали и сърце на безименния пръст

Когато се използват кристали, умереността става основното условие в процеса на създаване на маникюр. Украсете един или два нокътя с блестящи камъни, нищо повече. От кристали можете да сгънете самото сърце или да украсите вече нарисуваното с цветен лак.

Сърце лунен маникюр

Лунният маникюр вече е класика. Но понякога искате да разнообразите и това класическо решение за красота - затова допълването на такова изкуство за нокти с рисунки на сърца ще бъде интересно решение. Освен това самата дупка може да бъде проектирана така, че да заеме формата на сърце.

Деликатен маникюр с прозрачно сърце

Маникюрът с лаконични рисунки на прозрачен фон е в тенденция. Когато го създавате, използвайте изображението на сърцата. Друга възможност е да направите този дизайн „наобратно“: сърцата ще бъдат прозрачни, а фонът ще бъде оцветен. Това е нежен, дискретен вариант за всеки ден.

Розов маникюр със сърца и искри

Ако добавите малко повече яркост и блясък, получавате маникюр "за излизане" - това е подходящо за парти. Изберете по-наситен цвят, добавете свободен блясък и дизайни на сърца, създадени по графичен начин, и дизайнът е готов!

Маникюр със сърце за различна дължина на ноктите

Когато създавате ноктопластика, винаги трябва да имате предвид дължината на ноктите. И дизайнът със сърца не прави изключение.

Маникюр със сърца за дълги нокти

© хикализъм© ilee_nails© ilee_nails

От една страна, дългите нокти позволяват много дизайнерски елементи. От друга страна, има риск да получите твърде претенциозен резултат. Така че за тези, които отглеждат ноктите си, е по-добре да се стремят към минимализъм в маникюра. Начертайте няколко малки сърца на два или три нокти по-близо до върховете или, обратно, до дупката.

Маникюр със сърца за къси нокти

© mjaeya_kk© nailopalmieux

Благодарение на големи, забележими дизайни, късите нокти могат да станат визуално по-елегантни, отколкото биха изглеждали без декор. Не се страхувайте да ги украсите, например, с големи блестящи сърца - така дизайнът ще привлече вниманието, а не дължината на ноктите и не формата им, ако изведнъж се наложи да бъдат изрязани почти до корена.

Маникюр със сърца за различни празници и събития

Дата и Свети Валентин

© ирингренадин© maria_zabrodskaya© nansyvo_nails

Логично е да си направим маникюр "сърце" точно за Свети Валентин. Но това може да се счита за твърде очевидна индикация за вашето романтично настроение и определено няма да липсват сърца около вас в този ден. Ето защо на 14 февруари можете да се ограничите до полунамеци - например очертанията на сърцата. Начертайте го в пастелни нюанси (друга опция за маникюр е в инструкциите за снимки).

Всеки ден

© __nogotok_© rainbow_nail52© zukova_victoria_nails

Ако решите да си направите маникюр със сърца без особен повод, според настроението си, това е друг въпрос. През делничните дни такова изкуство за нокти може да изглежда дори по-подходящо, отколкото на Свети Валентин. Изберете най-оригиналните опции и се съсредоточете върху сърца с текстурни специални ефекти (полезни са матово лаково покритие и мека флок пудра) или с искрящ блясък.

Какво ви трябва за маникюр със сърца?

Маникюрът, какъвто и да е той, винаги започва с подбора на лакове и инструменти. Ако говорим за сърца на ноктите, запасете се с такива „стандартни“ нюанси за създаване на този модел, като червено, малина, бордо, бледо розово.Но това не означава, че трябва да се затворите и да използвате само тези цветове, с които романтичната символика традиционно се свързва. Изберете нюанси според вкуса и настроението си - така ще допълните перфектно визията си с маникюр.

  • Не забравяйте, че рисунките могат да се правят не само с лак, но и с глитер, гел с "люспи" от блестящо фолио, кадифена флок пудра и други материали.
  • Камъните със страз, стикери и други находки за маникюр може да са полезни.

Сега за инструментите. Ще ви трябва: четка (имате нужда от тънка - за „точно“ рисуване без петна), пунктир (това устройство с метална топка в края ще изглежда на някой дори по-удобно от четка) или, например, обикновена клечка за зъби - с нейна помощ те също създават спретнати рисунки върху ноктите .

© erii.nail© erii.nail© leus_natali© veroniiikkkaaa© yuki.nails© leus_natali

Често ли украсявате маникюра си със сърца? Напишете коментар!

Категория: