Основното предимство на ефектния черен маникюр е, че лесно се съчетава с различни стилове облекло и грим. Говорим за модерния черен маникюр на сезон 2023, както и за нови видове дизайн за къси и дълги нокти, със сребро или злато.

Тази статия ще говори за това какъв нов модерен черен маникюр през 2023 г. отговаря на съвременните тенденции в ноктите, как да приложите различни опции и идеи за дизайн на ноктите, какви лакове са подходящи в различни ситуации.

Тенденции в черния маникюр 2023

Препоръчваме да направите красив дизайн на черен маникюр без оглед на модните тенденции.За черно работят общи принципи и модели. Например, тъмните нюанси отиват в козметичната чанта обикновено по-близо до края на лятото и есента. А фактът, че моделите на Giorgio Armani, Creatures of the Wind, Lela Rose, Jill Stuart бяха боядисани в черно, потвърждава, че трябва да се носи през есен-зима 2023.

Графичен и абстрактен черен маникюр

Черното е цветът, който се превърна в основен в модните тенденции на 2023 г. Затова правете активно графичен маникюр с извивки или прави линии.Друг вариант са геометричните фигури, толкова обичани от привържениците на минимализма. Разделете цветните блокове с черно. Ако решите да направите абстрактен черен маникюр в духа на картините на Мондриан, тогава използвайте техниката негативно пространство, за да запълните нокътната плочка.

© aliciatnails© nailsbyharlig© oliveandjune© paintboxnails© paintboxnails© валентинакадирова

Плътно черно

Плътното черно се съчетава много лесно с всякакви дизайнерски елементи. Въпреки това, с помощта на черно се създават и значителен брой най-разнообразни варианти на изкуството на ноктите. В същото време някои от опциите за маникюр в черно не могат да бъдат оставени без необходимото внимание.

Градиентен черен маникюр

Друг начин за черни нокти - идеи с плавни преходи между цветове, текстури. Модният сребърен блясък идеално се комбинира с черно, така че те се комбинират в градиентен маникюр.

Черен омбре маникюр

Луксозен черен омбре маникюр на един нокът на всяка ръка. Същността на идеята не е да украсите всички нокти, а да украсите някои от тях с "мраморен" маникюр. Друга версия на новостта е с ефект на счупено стъкло, използвайки сребърно фолио за нокти.

Моделът върху черните нокти може да бъде различен, например през 2023 г. текстурните „специални ефекти“ са на мода, така че покрийте един или няколко нокти с черен лак с пясъчна текстура, поръсете с малки черни топчета.

Пример за това как изглежда такава идея за черен маникюр 2023 е на снимката по-долу.

© палто© imaxtree© палто

Черен маникюр за дълги нокти

Идеите за ефектен черен маникюр за дълги нокти се споменават активно в модните тенденции на 2023 г. Това е цветът, който става все по-изразителен, ако придадете и матов “финиш” на маникюра.

По отношение на формата, черният маникюр за квадратни нокти е много актуален. Техният дизайн в различни нюанси изглежда впечатляващо. Някои примери за комбинации по-долу.

Комбинация от нюанси за дълги нокти

Няма много нюанси, които изглеждат добре, когато създавате дизайни на дълги нокти с луксозен черен маникюр. Препоръчваме да замените белия цвят с „плътен“, например бежов, но самите шарки ще бъдат по-малко забележими. Червените рисунки ще превърнат дизайна на дълги нокти в червено-черен маникюр в стил вамп. Когато търсите идеи, обърнете внимание на всеки нюанс и неговата съвместимост с останалите.

Точки

Идеята за квадратни черни дълги нокти е на точки (специална четка с топчен връх). Нанесете черен лъскав лак върху матовото покритие. Тогава оригиналният черен маникюр ще изглежда като капки истинска вода.

  • За ценителите на ноктопластиката, които не се страхуват да разреждат ежедневния маникюр с черен лак през 2023 г. с различни шарки, препоръчваме да направите всички черни дълги нокти матови. Покритието ще се превърне в много ефектна основа за всякакви модерни модели и изображения.
  • През 2023 г. квадратните дълги матови нокти изглеждат страхотно с шарки, направени с бял лак. Ефектът е като да рисуваш върху дъска с тебешир. Препоръчваме "космическа" тема, т.к белият цвят може много ефективно да изобрази съзвездия, планети и дори нощното небе. Друг вариант е да нарисувате новогодишни гирлянди или модни силуети на украса за коледно дърво в бяло.

Контраст на текстурата

Освен това, в едноцветния черен маникюр контрастът на текстурите може да играе. Например, ако направите два или три матови сред дълги лъскави нокти.

Черен маникюр със сребро

Женственият черен маникюр със сребро е доста актуален през 2023 г. Като допълнение и разнообразие за маникюр в черно препоръчваме блясъци, но не само сребристи. Всякакви - включително цвят! Червено, синьо, зелено. Красивият маникюр ще изглежда много по-добре от изображенията, направени с лакове с подобни цветове. Черният цвят идеално се комбинира предимно със златни, сребърни детайли - така се получава благороден, елегантен черен маникюр.

Няма как да си направите ефектен черен маникюр със сребро. Ще ви трябват материали като:

1Разхлабен блясък. Нанесете блясък, когато правите стилен черен омбре маникюр. По същия начин майсторите на ноктите препоръчват да направите дупка през 2023 г., както и самия връх на нокътя, в случай че планирате да имате лунно черен маникюр, защото това е черен маникюр.д. френски. За декориране на геометрични вложки трябва да се използва блясък. Те внасят разнообразие в изчистения, но в същото време много красив маникюр.2Метални ивици. Подходящ за ценителите на лаконичния черен маникюр, ако планирате да направите дизайн на "раета" .3Фолио за маникюр. Парчета и фрагменти от сребърно фолио се използват в празничен черен маникюр, когато планирате да създадете ефект на счупено стъкло. Препоръчваме да запълните цялата повърхност с „фрагменти“ напълно или частично, но отделяйки „стъкления“ черен блок с възможно най-ясни контури. Не забравяйте да обърнете внимание на нашия видео урок за създаване на дизайн на ноктите с фолио и черно.

Модерните и стилни идеи за черен маникюр в галерията от снимки ще ви помогнат да намерите перфектната визия в комбинация с черен лак.

© aliciatnails© aliciatnails© aliciatnails© aliciatnails© imaxtree© popcoat_

Черен маникюр със злато

Златният цвят, особено в комбинация с черен маникюр, винаги привлича вниманието. Важно е да изберете подходящата опция за маникюр, която ще подчертае формата на ноктите, ще ги удължи визуално или ще се комбинира със стила на облеклото.

Черен маникюр за средни нокти

Черният маникюр за средни нокти практически не се различава от дългите, но дължината на свободния ръб на нокътя не надвишава 4 мм. Примери за дизайни с черно на средни нокти са по-долу.

Черен маникюр с кристали

Ако сте фен на черния лак за нокти с кристали, тогава имате много възможности. Черният маникюр с кристали може да изглежда невероятно луксозен.

Маникюр с черен бадем

Бадемовата форма на ноктите върви добре с черен маникюр. Примери на снимката по-долу.

Матиран черен маникюр

Лесен начин да създадете интересен маникюр е да използвате матово покритие. Модерният дизайн с черен лак за нокти ще помогне малко да намали драмата. Комбинирайте матов черен маникюр през 2023 г. с дневна визия.

Стилен маникюр с черен лак: идеи кой лак да изберете през 2023 г.

За тези, които търсят черен лак за нокти: потърсете NYX Professional Makeup - Blackout No. 82, Yves Saint Laurent Beauté - No. 73 Noir Overnoir от колекцията La Laque Couture. Maybelline New York има черен с нотка тъмен блясък, който създава невероятен маникюр с черен космически ефект - нюанс №10 от колекцията Colorama.

© maybebelline.com.ru© nyxcosmetic.ru© yslbeauty.com.ru

Избор на снимки за черен маникюр

Колко често използвате черен маникюр? Напишете коментар.

Категория: