За да повторите точно образа на певицата, ви трябват само продукти от основния козметичен несесер и нашите инструкции

Характеристики на грима на Дженифър Лопес

 • Дженифър Лопес често се шегува, че е открила тайната на вечната младост: изглежда, че с годините певицата изобщо не се променя. Основната тайна на нейната красота е идеално гладка и сияйна кожа, акцент върху скулите и привлекателна визия.
 • Гримът на Дженифър Лопес най-често се прави в блестящи бронзови нюанси. В зависимост от интензивността, този грим е идеален както за дневна, така и за вечерна визия.
 • Като правило Джей Ло акцентира върху очите, като предпочита класическите опушени и плътни мигли. Певицата обикновено избира червило от бежово-нюд гама, винаги с кремав или лъскав финиш. В редки случаи на червения килим тя може да бъде забелязана с тъмно или ярко червило, за да подчертае красивите й устни.
© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images

Козметика за грим на Дженифър Лопес

За грима на Дженифър Лопес, който ще покажем, ще ви трябва следното:

 • грунд с ефект на блясък,
 • светлоотразителен фон дьо тен
 • коралов руж
 • сух хайлайтър,
 • червило за вежди,
 • спирала за вежди,
 • златни и бронзови сенки за очи,
 • черна очна линия,
 • спирала с ефект на изкуствени мигли,
 • кафяв молив,
 • лъскав гланц за устни.

Урок за грим на Дженифър Лопес стъпка по стъпка

1Тъй като Дженифър Лопес винаги има сияйна златиста кожа, не можете без специален грунд за хайлайтър. Ще придаде естествен деликатен блясък на кожата. Нанесете го в центъра на лицето и скулите.2За пълно изравняване на тена използвайте основа със светлоотразителни частици в състава, които ще създадат дифузен ефект, който ще скрие всички несъвършенства на кожата.3Дженифър Лопес няма забележима корекция на скулите и носа. Най-често тя подчертава вече ясните си контури с коралов руж. Този нюанс може не само да освежи тена, но и леко да коригира скулите. Нанесете руж върху ябълките на бузите си.4Последният щрих за сияйна кожа е деликатен блестящ хайлайтър без отделни искри. Нанесете върху скулите и моста на носа.5За да постигнете естествено плътни вежди като J. Lo, използвайте помада за вежди под формата на стик. Веднага запълва всички празнини и обгръща космите, придавайки им обем и желания нюанс.6Спиралата за вежди, като Maybelline Brow Precise, ще ви помогне да подчертаете структурата на космите и да ги фиксирате в правилната позиция.7Върху целия движещ се клепач, както и по орбиталната линия, нанесете златисти сенки, като ги разтушвате нагоре и към слепоочията. Това ще помогне визуално да повдигне външните ъгли на очите и да постигне ефекта на "котешки" поглед.8От външния ъгъл на окото и по орбиталната линия нанесете сенки в тъмен бронзов нюанс, за да придадете дълбочина на грима.9Със заострена четка нанесете същия златист нюанс върху долния клепач. Такъв лек ефект на опушен лед е идеален за дневен грим.10За да засилите ефекта, можете да подчертаете цилиарния контур с черен молив и да го смесите със същата четка, с която преди това сте нанесли златисти сенки. Това ще засили "мъглата" и ще направи погледа по-изразителен.единадесетМиглите на певицата винаги са дълги, пухкави, усукани.За да постигнете този ефект без изкуствени мигли, можете да прибягвате до използването на две средства наведнъж, за да увеличите обема на миглите. Първият от тях е основният бял серум. Тя обгръща всяка мигла, придавайки й обем и дължина (в комплект с такова освобождаване, например, спирала L’Oréal Paris False Lash Superstar).12След това нанесете черна спирала, като използвате още един трик за създаване на плътни мигли: след като първият слой спирала изсъхне, поставете четката с нов слой спирала под корените на миглите и задръжте за няколко секунди, като повдигнете ресничките. В този случай не е необходимо да четкате по цялата дължина: по този начин ще получите ефекта на дебели корени и тънки пухкави връхчета, които ще поддържат извита форма за дълго време.© Makeup.ru© Makeup.ru© Makeup.ru13Очертайте устните си с кафяв молив.14Нанесете светлорозов блясък със златист блясък върху устните си.

Изображението е готово!

6 Перфектни тайни за грим на Дженифър Лопес

Вслушайте се в съветите на личния гримьор на певицата: те ще ви бъдат полезни не само при създаване на образ в неин стил, но и за перфектен ежедневен грим.

1Масаж на лицето

Преди да подготвите грима, винаги правете лек масаж на лицето с върха на пръстите си: това помага за подобряване на микроциркулацията на кръвта и тонизиране на кожата.

2Специално приложение на тон

Преди да нанесете основата върху кожата, затоплете я малко, като я нанесете върху опакото на ръката си и изчакате минута и половина.

3Използване на различни нюанси фон дьо тен

Използвайте няколко нюанса фон дьо тен, основен нюанс и малко по-тъмен нюанс за зоните, които обикновено подчертавате при контуриране. Това ще ви помогне да създадете по-меко, по-естествено изглеждащо изваяно лице.

4Трик с четка за руж

Вместо обикновена четка за фон дьо тен, гримьорката Джей Ло използва четка за руж. Обикновено има по-меки косъмчета, които спомагат за равномерно покритие без видими линии.

5Нежно разпределение на пудрата

Нанасяйте пудра не върху цялото лице, а само върху онези зони, където наистина е необходима: върху Т-зоната и отстрани на лицето. В зоните около очите, над веждите, слепоочията и скулите майсторът не нанася пудра: често в крайна сметка изкривява чертите на лицето на снимките.

6Тестова снимка

Преди да излезете от вкъщи за парти, снимайте се с камера със светкавица от различни ъгли, за да си представите предварително как ще изглеждате на снимките.

Категория: