Казваме ви как да разнообразите класическия френски маникюр с искри

Френският е точно този тип маникюр, който най-често се описва с обемната формула „неостаряваща класика“. Но класиката също понякога е скучна и тогава модните тенденции идват на помощ. Един от тях е маникюр с блясък. Как да комбинираме тези два формата, ние разказваме по-подробно.

Идеи за френски маникюр с блясък

Ако ви е писнало от бяло-розовата комбинация, използвайте ярки цветове, нестандартни техники и колкото се може повече блясък! Ето няколко различни идеи за цветно яке с пайети.

Блестящ спрей

Направете обикновено бяло яке и когато лакът изсъхне, покрийте цялата повърхност на нокътя с прозрачен лак с блясък. Едновременно просто и необичайно - най-" това" за сватбен маникюр.

© iaanchalii© sherlynailart© unghie_niky_

Омбре

Омбре и френското са може би двете най-популярни техники за маникюр. Комбинирайте ги в една визия, за да получите най-модерния маникюр! Разпределете искрите по върховете на ноктите, така че да няма ясна граница на тяхното нанасяне, тя трябва постепенно да се разсее.Между другото, тази опция е особено подходяща за тези, които все още не са усвоили класическото яке и не могат да нарисуват ясна ивица.

© loveadorabella© luxury_nails_barbara

Полукръгъл щрих

С лъскав лак очертайте цялата горна граница на нокътя, като „захванете“ и страничните му части. Този лесен трик ще ви помогне да направите маникюра си наистина привлекателен.

Розов френски

Розовите връхчета на ноктите ще вървят чудесно с основен пастелен лак в приглушен нюанс. Е, лак с цвят на фуксия и малък блясък ще изглежда ярък, празничен и смел.

© a_level_above_esthetics© lakstore.com

Червен френски

Червеното яке с искри ще изглежда особено впечатляващо на дълги нокти. Как да ги отглеждаме, написахме подробно тук.

© atyourfingertipsmontrose© usanailspa© yctan25

Черно яке

За да маркирате върха на нокътя, използвайте черен лак с малки сребристи частици: това няма да изглежда грубо. Вторият вариант е да боядисате цялата нокътна плоча с черен лак и да обозначите върховете със сребрист лъскав лак. Защо не?

© anaispassionails© antonellacarlone.нокти© janananails

Син френски

Синият маникюр с блясък ще бъде особено актуален в предновогодишния период: можете да създадете имитация на сняг и лед върху ноктите си.

© estetica_zoe© jam_heart

Какво ви трябва, за да създадете яке?

Не е нужно да ходите в салон, за да създадете красив и спретнат френски маникюр - ние знаем как да го направите у дома. Ето какво ви трябва.

  • Премахване

Препарат за премахване на кожички ще е необходим за тези момичета, които не обичат да правят подстригващ маникюр. Той ще омекоти кожичките и ороговелите части на кожата около нокътя, а вие просто трябва да ги премахнете с портокалова пръчица.

  • Портокалова пръчка или шпатула

Един от тези продукти ще е необходим за премахване на кутикулата, а също и за коригиране на някои грешки при нанасянето на лак.

  • Основен лак за нокти

За класически френски маникюр използвайте прозрачен или светлорозов нюанс лак. Може да бъде "желе" лак с полупрозрачна текстура, който ще изглежда най-естествено, или пастелно розово, което изцяло покрива естествения модел на нокътя.

  • Лак за усмивка

Лакът за създаване на линия на върха на нокътя в каноничната версия на якето трябва да е бял, но сега можете да изберете всеки нюанс, структура и дори да комбинирате няколко цвята заедно.

  • Шаблони

Маникюристите или дългогодишните фенове на френския вече са напълнили ръцете си и могат да нарисуват линия „усмивка“ без шаблони. За начинаещи ви съветваме да закупите специални ленти, които ще ви помогнат да начертаете права линия.

Оставете лака да изсъхне напълно, преди да премахнете екранните ленти.
  • Топ лак

За да фиксирате целия маникюр и да удължите неговата издръжливост, използвайте висококачествен фиксиращ слой.

  • Разхлабен блясък или блестящ лак

По-долу има видеоурок стъпка по стъпка как да направите класическо сако по три начина.

Ако ви е омръзнала класическата версия на сакото, тогава можете да експериментирате с искри. Украсете върха на нокътя с разпръснати пайети, добавете кристали към дупката или използвайте големи пайети - зависи от вас!

Как да си направим класическо бяло сако с искри?

Когато сте събрали всички необходими инструменти, можете да започнете да създавате класически френски маникюр с модерни блестящи елементи. Следвайте нашите инструкции стъпка по стъпка.

1Направете редовен маникюр, потърсете подробни инструкции в нашето видео.

Нанесете основен светъл нюанс на лака. Съветваме ви да изберете млечно розов лак с полупрозрачна текстура. С такъв лак дупката на нокътя ще се вижда, но в същото време ръцете ще изглеждат спретнати и недостатъците на маникюра няма да бъдат много забележими.

2Залепете шаблоните за якето, като отстъпите 2-3 мм от свободния ръб на нокътя (в зависимост от дължината на ноктите). Това може да бъде класически полукръг, квадрат или остър триъгълник.3Боядисайте върха на нокътя с бял лак. Докато лакът не е изсъхнал, поръсете със сухи искри „усмивка“. Отстранете лентите на екрана. Не се притеснявайте, ако не получите идеалната линия от първия път, блясъкът ще я скрие.

Вторият вариант е незабавно боядисване на върха на нокътя с блясък или блестящ лак.

4Закрепете маникюра с топ лак.

Коя версия на френския маникюр с блясък ви хареса най-много? Кажете ни!

Категория: