Уморени ли сте от класическото червено на ноктите си? Така че е време да промените нещо - например, направете избор в полза на ярки нюанси на розово. Малиновият маникюр ще добави цвят към спокойните есенни визии

Съдържание:

 • Варианти на малинов маникюр
 • Как да си направим пурпурен маникюр? Инструкции стъпка по стъпка
 • Сватбено червено изкуство за нокти
 • Ревю на малинови лакове

Малиновият цвят, когато се използва в маникюра, винаги създава акцент върху ноктите, превръщайки се в ярък детайл дори в тези изображения, които вече са наситени с богати нюанси. Въпреки че се счита за традиционен летен вариант, това не означава, че с настъпването на студеното време малиновият лак е забранен.

Напротив, поради причината, че през есенно-зимния сезон обикновено не е необходимо да го виждате на ноктите, този цвят може да „разреди“ типичната гама за този сезон със своите сдържани нюанси - бордо, изумрудено, тъмно синьо, блато, кафе-бежово.

Какъв трябва да бъде дизайнът на ноктите с малинов лак? Ние се занимаваме с различни варианти - от най-простия плътен цвят до по-сложните, с омбре ефект и графичен десен.

Варианти на малинов маникюр

Твърдо

 • Най-добре е да направите монофоничен маникюр с малинов лак и обикновено изглежда добре както на къси нокти, така и на дълги. Гланцовото покритие ви позволява да направите маникюра с него още по-забележим.
 • В случай, че искате повече оригиналност, можете да си "играете" с текстурата. Покрийте пурпурните нокти с матово покритие, добавете малко блясък към цвета на лака или например използвайте стадо от същия нюанс. Флокът е парчета купчина, които в изкуството на ноктите служат като поръска, която създава кадифена повърхност.

Блокиране на цветове

 • Ако вземем малиновия лак като основа за дизайн на ноктите, тогава най-оптималните опции са графики и блокиране на цветовете. Този ярко розов цвят се комбинира лесно с други нюанси - както наситени, така и приглушени, неутрални.
 • Смята се, че електриково синьо, тюркоазено, канарче жълто, голо, сиво бяло изглеждат хармонично до пурпурно. Въпреки това можете да експериментирате и да добавите други нюанси към вашия малинов маникюр.

френски

С помощта на малинов лак можете да създадете необичаен вариант на сако или например лунен маникюр, който в класическия формат вече не изненадва никого.

© darin_nails© victoria_glok_nails

Графика

Друга възможност е да дадете воля на артистичния си талант и с помощта на тънка четка за маникюр върху основния цвят с малинов лак да нарисувате ивици или прости геометрични фигури като триъгълници и квадрати. Малиновият цвят ще ги изпъкне на всеки фон, така че дори детайлите на този нюанс няма да останат незабелязани.

Градиент

В същото време можете да се отдалечите от ясни, строги линии и вместо това да опитате да използвате малинов лак в омбре маникюр. Този маникюр ни напомня за захарен памук, а на вас?

© carriemurph2405© colorcodednailgallery© sleep.eat.nails
 • Освен всичко друго, никой не ви забранява да украсявате ноктите си с орнаменти, шарки и шарки (например нежни флорални или ягодо-плодови - според настроението ви) с парчета фолио, тънки "телени" ленти, кристали, стикери и други наистина дизайнерски елементи.
© _glamournaillounge© agata_idzia_maluje© be.the_queen© puffana© rebnissu91

Как да си направим пурпурен маникюр? Инструкции стъпка по стъпка

Ако сте избрали пурпурно като основен цвят, когато правите маникюр, вземете решение за лака, който ще използвате. Подходящи, например, Berried Treasures или Exotic Liras от колекцията нюанси Essie.

1Подготовка

За да може яркият цвят да "хване" по-добре и да се задържи дълго върху ноктите, трябва да ги обезмаслите преди нанасяне на покрития - със специален инструмент за маникюр или например лакочистител, който не съдържа масло в състава.

2База

Тънък слой базов лак ще бъде достатъчен, за да не се впива малиновият лак в нокътната плочка и да не оставя петна по нея. В същото време този инструмент ще подобри адхезията на цветните слоеве.

3Цвят

Нанесете Raspberry в два „подхода“, но обърнете внимание на изсъхването на слоевете: струва си да изчакате няколко минути между първия и втория. В противен случай лакът може да се размаже по време на процеса на довършване.

4Завършване

В крайна сметка не може без топ лак, но е по-добре да не го използвате, преди двата слоя лак да са изсъхнали напълно. Когато сте готови, нанесете Quick-E на Essie върху ноктите си, инструмент, който ще ускори процеса на фиксиране на вашия маникюр върху ноктите ви.

Сватбено червено изкуство за нокти

Маникюристката Людмила Шумбасова показа как се прави пурпурен маникюр с лак за нокти Mrs Always Right от булчинската колекция Essie. Следвайте инструкциите на снимката!

1Обезмаслете нокътната плоча (можете да използвате обикновен антисептичен гел за ръце) и нанесете основа, за да осигурите по-добра адхезия на цветното покритие към нокътната плоча.2Започнете с модела на малкия пръст. Вземете тънка четка с изкуствен косъм и очертайте границите на дупката, след което боядисайте пространството на нокътната плочка от двете й страни с малинов лак. В този случай можете да използвате четката, която идва с лака.3Начертайте върху безименния пръст. Първо боядисайте дупката, след това, като се отдръпнете малко от нея, начертайте линия, перпендикулярна на нея - тя трябва симетрично да разделя нокътната плоча на две половини.Оцветете получения детайл под формата на буквата "Т" с вдлъбнати линии от двете страни на перпендикуляра. И на ъглите на нокътя нарисувайте "дупки" .4Преминете към създаването на модел на средния пръст. С тънка четка преминете по границите на нокътната плочка, отстъпете един милиметър назад и след това боядисайте останалата част с четка от бутилката.© Makeup.ru© Makeup.ruШарката на показалеца повтаря тази на безименния пръст, а на палеца - тази на кутрето.5Изсушете добре цветното покритие и завършете маникюра с нанасяне на фиксиращ лак върху ноктите.

Ревю на малинови лакове

 • Лак за нокти с мастилено сърце, Професионален грим NYX

  Пурпурен оттенък с едва забележими блестящи частици украсява ноктите с преливания, които въпреки своята изразителност не отвличат вниманието от яркостта на цвета.

 • Лак за нокти Vernis in Love 375 Rose Boudoir, Lancôme

  Сочният лъскав блясък на този лак улавя интензивността на оттенъка, който Lancôme предлага в колекцията Vernis in Love. Ефектът на мокър блясък вдъхва живот на познат цвят по нов начин.

 • Лак за нокти La Laque Couture в 11 Rose Futuriste, Yves Saint Laurent Beauté

  Този малинов лак получава специална яркост от млечнобяла основа, която прави цвета „плътен“ и по този начин засилва интензивността му. Така се получава ефектен маникюр още след първия слой No11 Rose Futuriste.

 • Лак за нокти Colorama, Incredible Blackberry, Maybelline New York

  Този лак за нокти Maybelline New York има няколко предимства едновременно.

  1Първо, благодарение на удобния апликатор, той се нанася лесно и равномерно;2На второ място, покритието не избледнява с времето;3Трето, текстурата винаги е наситена - независимо дали сте нанесли един слой лак или няколко.

  Имате ли малинов лак за нокти в арсенала си за красота? Напишете коментар.

Категория: