Колко нюанси на розовото, толкова много причини да го изберете за маникюр. Най-ярките от тях ще озарят есенните дни

Розовият маникюр традиционно запазва репутацията си на един от най-женствените. Освен това това правило е актуално по всяко време на годината и дори в случаите, когато става въпрос за ярко розов маникюр. Вярно е, че не е добавено към изображението със същата смелост като „прашното“ розово или деликатното голо от тази цветова схема.

Но ако все пак искате да добавите малко ярки розови цветове към маникюра си, не се срамувайте - тази техника вече е в тенденция.

 • Закачлива фуксия, сочна малина или ослепителен неон? Те изглеждат еднакво добре на ноктите в монофоничен маникюр и в изкуството на ноктите.
 • Имайки ярко розов лак, можете да фантазирате дълго време, измисляйки опции за дизайн, с които би било хубаво да украсите ноктите си. И можете също да се обърнете към опциите за ноктопластика от подиума - майсторите, които са работили на задната сцена, вече са ги тествали на модели. Сега техните идеи ще ни бъдат полезни в ежедневието!

Градиент

Изглежда, че омбрето ще остане на върха на актуалност за дълго време. Този ефект изглежда елегантен поради плавния преход на един цвят към друг и също така ви позволява да решите проблема с избора - вече не е нужно да се колебаете между два нюанса, които наистина искате да използвате в маникюра.

 • Ярко розово в градиентна ноктопластика в комбинация с по-меки нюанси (например цвят на ягода и крем).
 • Друга възможност е да допълните интензивното розово с метален преход.

френски

Това е класика в жанра - и изглежда страхотно и в розово. Розовите върхове на ноктите (графични, шарени, наклонени настрани за повече оригиналност) определено си струва да опитате за промяна. Между другото, вместо цветен лак, можете да използвате например розов блясък.

Цветя

Една от тенденциите в ноктите за сезона са рисунки на прозрачен фон. В ярко розово се опитайте да разкриете флорални мотиви върху ноктите си, след като ги покриете с безцветен лак.

© палто© палто

Кварцов маникюр

Имитацията на вените, които могат да се видят в кварцовите кристали, е една от онези тенденции в ноктите, които все още не са имали време да се отегчат. Опитайте да използвате същата техника, но използвайте ярки розови нюанси вместо полупрозрачни.

Матиран неон

Интересен маникюр може да се получи и ако експериментирате не само с рисунки, но и с текстури. Например, матово покритие върху крещящ розов лак е точно това, от което се нуждаете, ако искате да привлечете вниманието към ноктите си.

Моля, имайте предвид, че опциите за дизайн трябва да бъдат избрани не само за вашия стил и вкус. Формата и дължината на ноктите също имат значение.
 • Ако говорим за дълги нокти, тогава е най-добре да ги украсите с прост, минималистичен модел и да използвате светли, пастелни нюанси. Ноктопластиката, пълна с малки детайли, може да изглежда вулгарно върху тях.

 • Но на къси нокти този ефект няма да бъде - дори с шарки и рисунки ще получите спретнат, елегантен маникюр. В този случай е по-добре да изберете нюанси на ярки, неонови.

Кои цветове вървят най-добре с ярко розово?

Бял лак

Яркият розов цвят върви добре с почти всички нюанси. Но най-изгодната комбинация е възможна с бял лак: в този нюанс например могат да се направят шарки или други контрастни акценти върху ярко розов фон.

 • Бяло-розово сако, направено върху яркорозов лак, ще изглежда красиво. Освен това свободният ръб може да бъде украсен едновременно с розов и бял лак. Френският изобщо не трябва да е класически - можете да направите двойни ивици в свободния край на нокътя, както и да допълните френския маникюр с дупки.
 • Ярко розовият маникюр с бяло може да бъде разреден с шарка, фокусирана върху един нокът, или всеки пръст може да бъде украсен с различен дизайнерски елемент. Колкото по-смели са идеите, толкова по-забележим ще бъде маникюрът.
© aliciatnails© aliciatnails© aliciatnails© paintboxnails

Черен лак

Черните и розови нюанси изглеждат привлекателно както на дълга нокътна плочка, така и на къса. Крила на пеперуда, цветя, леопардов принт - всеки от тези детайли определено ще привлече вниманието към ноктите. Не забравяйте да направите маникюр преди нанасяне на лак, така че ръцете ви да изглеждат добре поддържани и спретнати.

© marienails© marienails

Сребърен блясък

Красивите ярко розови нокти ще изглеждат още по-привлекателни, ако им добавите сребрист оттенък.

 • Сребристото метално подчертава ярко розовите нокти и освежава маникюра.
 • Малки или едри пайети ще превърнат ежедневния маникюр в елегантен вечерен вариант за излизане.
 • Сребърните елементи обикновено се свързват с лукс, поради което всеки маникюр, който има сребърни, златни или други елементи с метален блясък, изглежда ефектно.
© paintboxnails© paintboxnails

Как да си направим един от вариантите за ярко розов маникюр? Следвайте нашите инструкции.

Как да си направим ярко розов маникюр

1За да направите маникюр във формата на очи, подгответе две цветни покрития, основа, финиш и портокалова пръчка.2С помощта на специален инструмент или лакочистител без масла в състава обезмаслете нокътната плоча и след това нанесете основен слой.3Нанесете ярко розов лак на един слой върху всички нокти и изчакайте, докато изсъхне напълно.4С острия край на портокалова пръчка нарисувайте рисунка във формата на око върху всеки нокът, както е на снимката (за това е по-добре да използвате лак с всеки контрастен нюанс).Започнете с дъга, след това нарисувайте „ученик“ и добавете „мигли“, ако желаете. За да направите рисунката ярка, не забравяйте да нанасяте лак върху портокалова пръчка всеки път, преди да рисувате отделен нокът.© Makeup.ru© Makeup.ru5Изчакайте няколко минути рисунката да изсъхне напълно и нанесете топ лака.

Маникюрът е готов!

Колко често си правите яркорозов маникюр? Напишете коментар.

Категория: