Появата на блондинки със зелени очи ви позволява да създавате различни варианти за грим, всеки от които може да подхожда на конкретен повод. Просто трябва да направите избор

Общи правила за гримиране на блондинки:

1Ако цветът на косата е естествен, тогава при избора на нюанси на козметиката е необходимо да се вземе предвид цветът на очите. Момичетата с избелена коса трябва да се съсредоточат върху тена на кожата.2Блондинките трябва да се въздържат от използването на козметика с твърде тъмни нюанси - такава козметика прави лицето по-тежко и прави изображението по-грубо. Ако е възможно, заменете черния цвят в грима си с кафяв или сив.3Колкото по-светла е косата, толкова по-спокойни трябва да са нюансите в грима ви. Този елемент зависи от вида на цвета. Нашият тест ще ви помогне да определите вашия.

"

Блондинка със зелени очи е необичайна комбинация. Ето защо е много важно правилно да подчертаете такава красота. Гримът за зеленооки блондинки трябва да следва някои правила, които ще обсъдим по-подробно по-долу, но първо трябва да изгледате обучителното видео.

Потърсете пример за успешен грим за зеленоока блондинка в фото инструкциите, съставени от професионален гримьор.

1Вежди

Ако имате светли вежди, оформете ги със светлокафяв молив за вежди или специални сенки за вежди. Ако те не са под ръка, винаги можете да използвате обичайните сенки за очи на нюанса, от който се нуждаете.

2Устни

Яркокафяви червила, нежно розово, горещо розово и цветове от червена боровинка са идеални за зеленооки блондинки. Не забравяйте, че акцентът във всеки грим трябва да бъде един. Ето защо, ако изберете ярко червило, направете лек грим на очите и обратно.

3Изчервяване

Най-добрите цветове руж за блондинки със зелени очи са прасковено и розово. Прасковените тонове с блясък се съчетават добре с неутрално облекло. Розовите тонове работят най-добре с черно, бяло или пастелни цветове.

Ако искате да създадете прост и бърз външен вид, можете да използвате руж като сенки за очи.4очи

Печеливш в грима на очите - златисти и кафеникави нюанси. Тъмно лилави, боровинкови, винени нюанси ще ви помогнат да направите външния вид по-мистериозен и да подчертаете зеления нюанс на очите. Много необичайно ще изглеждат тъмнозелени нюанси с метален блясък, срещу които зелените очи ще блестят още по-ярко.

Зелените сенки са допустими в грима на блондинки със зелени очи, но не трябва да избирате нюанси, които да съответстват на ириса - това ще направи погледа по-малко изразителен. Изберете сенки, които са малко по-светли или малко по-тъмни от цвета на очите ви.

Дори и да съобразите сенките с цвета на тоалета, не забравяйте за хармонията между грима, цвета на очите и косата.

Прасковените и розовите сенки също са подходящи за зеленооки блондинки, но трябва да сте изключително внимателни с последните - розовият цвят около очите може да им придаде разплакан вид. Ако използвате розови сенки, не ги добавяйте към долния клепач, а подчертайте горната линия на миглите с черен молив и оцветете ярко очите със спирала, за да отделите розовия цвят от бялото на окото. Написахме подробно как да използвате розови нюанси в грима тук.

Една от тенденциите на този сезон е червено, тухла, охра, топли нюанси на кафявото върху очите. Това също е една от подходящите опции за момичета с руса коса и зелени очи, но този грим на очите трябва да бъде „подкрепен“ с топъл нюанс на тона и устните, така че използвайте бронзант, прасковен руж и топли червила.

1Нанесете основа за сенки върху целия движещ се клепач и прелейте към веждите, също вървете по долния клепач. Използвайки естествена четка, потъмнете външния ъгъл на окото с матова тъмнокафява сенка и прелейте в гънката на горния клепач. Със същия цвят подчертайте външния ъгъл на окото отдолу.2На орбиталната линия нанесете по-светли матови червеникавокафяви сенки и прелейте към слепоочията.3На движещия се клепач от вътрешния ъгъл до средата на окото добавете златни сенки и добавете тъмнозелени сенки към останалото свободно пространство. Повторете тази стъпка на долния клепач.4За да направите изображението по-вечерно, добавете черен молив към лигавицата на окото отдолу и отгоре, нарисувайте малки стрелки върху горния клепач. Подчертайте вътрешните ъгли на очите с леки блестящи сенки в цвят шампанско и подчертайте пространството между веждите с леки матови сенки.5Дебело боядисайте миглите със спирала, подчертайте веждите с молив и фиксирайте с прозрачен гел.6Гримирайте устните и бузите с топли нюанси, като прасковен или кафеникав руж и червило. Добавете хайлайтър върху скулите, гърба на носа и отметка над устната, напудрете лицето.7Вашето изображение е готово!© Makeup.ru© Makeup.ru

Категория: