Ярките монохромни визии са една от основните модни тенденции на сезон пролет-лято 2023. Ясно е как се прави такъв тоалет. Но как хармонично да го допълним с грим? Казваме ви как да изберете грим за зелена рокля

До лятото в гардероба се появяват все повече и повече ярки цветове. Във вашия случай фаворитът на сезонаезелено? За да управлявате такъв "сложен" нюанс, имате нужда от безупречно чувство за стил. И умението за създаване на грим– също ще бъде полезно, пълнотата на изображението, наличието на хармония в него зависи от това как е направено.

Aigner

Ако искате да създадете грим за зелена рокля, трябва да помислите, първо, какво ще бъде изображението– за деня или вечерта, и второ, изберете нюанси, които вървят добре с такова облекло.

Джорджо Армани

В дневна визия е по-добре леко да подчертаете очите, очертавайки контура им, а ако подчертавате устните, тогава само с полутонове, за да не се превръщат в ярък акцент върху кожата. За вечерен грим използвайте по-наситени нюанси– червило на устните в комбинация с мъгла на клепачите или стрелки ще ви помогнат да създадете изразителен външен вид, достоен за специален повод.

грим за зелена рокля: с какви цветове да работите?

1Черно

Черно-черни опушени или широки ресни са перфектната основа за вечерна визия със зелена рокля, ако искате да добавите драматична нотка към нея.

2кафяво

По-небрежните опции за грим ще ви позволят да създадете нюанси от кафявата гама: бежовото и кафето са подходящи за мек нюд грим, а „горчивият шоколад“– за вечерна визия.

3Бордо

Използва се най-добре за подчертаване на устните - звездите, които се появяват в зелени рокли на премиери и партита, това е червилото, което избират.

4червено-оранжево

Забелязали ли сте колко червените момичета са зелени? Ето защо е добре да допълвате зелените тоалети с акценти в грима, използвайки сочно червено.

5прашно розово

За тези, които искат да се справят без контрасти, палитра от приглушени розови сенки и червило-балсам в тон с тях ще бъдат полезни.

Емилио Пучи © fotoimedia/imaxtreeMSGM © fotoimedia/imaxtreeАлберто Замбел © fotoimedia/imaxtreeЕмилио Пучи © fotoimedia/imaxtreeМарко де Винченцо © fotoimedia/imaxtree

Когато правите грим за зелена рокля, тези цветове трябва да се използват по различен начин в зависимост от външния вид.

Блондинки

  • Например, блондинките с "топъл" цвят на косата със златист блясък трябва да се съсредоточат върху блестящо кафяво.Бронз и мед са други варианти, които са подходящи за тях и в същото време ще бъдат в хармония с тоалета. За тези с платинено руса коса, гримьорите съветват да подчертаят устните с морковеночервен нюанс

Брюнетки

  • Що се отнася до брюнетките, по-добре е да подчертаете устните им с наситен цвят на слива - това ще бъде подходящо във вечерна визия. Ако искате да акцентирате върху очите, можете да използвате комбинация от кафяво и розово злато.

Червенокоси

  • Червенокосите тоалети в зелено не изглеждат като никой друг. За тях е по-лесно да изберат грим за такова ярко облекло, защото външният им вид сам по себе си е забележим, закачлив. Алени устни плюс кафява мъгла на клепачите– с червена коса можете поне да отидете на червения килим.
Анна Суи © fotoimedia/imaxtreeБибху Мохапатра © fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtree© fotoimedia/imaxtreeHermes © fotoimedia/imaxtree

Знаете ли как да съчетавате тоалет и грим? Напишете коментар.

Категория: