Двуцветни устни, омбре или градиент? Научете как да се гримирате с новата възглавничка Lancôme и изберете правилния нюанс в зависимост от тена на кожата ви

Това лято Lancôme представи нов продукт за устни с форма на възглавничка - Matte Shaker Liquid Matte Lipstick.

Кушънът има силно пигментирана формула, благодарение на която само един слой е достатъчен за грим. Други предимства включват тънко покритие, което практически не се усеща върху устните, и удобен апликатор, който осигурява прецизно нанасяне дори в ъглите на устните.

Преди да използвате Matte Shaker, разклатете бутилката - продуктът е с двуфазна формула. Гримът ще се окаже не само ярък и удобен за устните, но и устойчив.

Matte Shaker: Три опции за грим

С помощта на новостта от Lancôme можете да създадете не само едноцветно покритие, но и да експериментирате с други. По-специално, гримьорите на марката предлагат да се гримират по три различни начина: двуцветни устни, омбре ефект и вертикален градиент. С нюанси 272 Energetic Peach и 378 Matte Revolution се опитахме да възпроизведем всеки от тях.

Двуцветни устни

Създаването на такъв грим е по-лесно от другите: нанесете един нюанс върху горната устна, другия върху долната. Но не затваряйте устните си, за да не се смесват цветовете.

Омбре ефект

Нанесете розов оттенък в центъра на устните, прасковен по краищата и леко смесете границата между тях. Модният омбре ефект на устните е готов!

Градиент

Този преход между цветовете може да бъде създаден с помощта на три нюанса или можете да се ограничите до два. Визуално разделете устните на две вертикални части: нанесете един нюанс върху първата половина, друг върху втората и смесете границата с тънка четка.

Как да намерите своя нюанс?

Специално за тези, които искат да опитат новостта, но не знаят кой нюанс да изберат, сме подготвили схема.

  • Ако имате светла, порцеланова кожа, използвайте възглавничката за устни в нюанси 270 Vintage Nude и 370 Flamingo Pink.
  • За момичета с мургава кожа ще подхождат червила в нюанси 186 Orange Fresh, 378 Matte Revolution и 272 Energetic Peach.
  • Универсални нюанси, които ще се съчетаят добре с всеки цвят на кожата - 189 "Игра без правила" и 374 "Целуни ме, скъпа."

Как да използвам Matte Shaker? Съвети и хакове

За всичко относно това как да боравите с новата матова възглавничка за устни, вижте видео урока от Лиза Елдридж, творчески директор на грима на Lancôme.

"

Категория: