Мечтите за "целуната от слънцето" кожа вече се сбъдват по нов начин - с метален ефект

Още с настъпването на лятото някои от тях имаха разпръснати лунички по кожата си, докато други, уви, продължаваха само да мечтаят за тази трогателна, изпълнена с чар естествена украса. Преди няколко сезона, за радост, „фалшивите“ лунички излязоха на мода - гримьорите предложиха да нарисувате малки петна по кожата с кафява очна линия, омекотявайки точките с леко докосване на върховете на пръстите. Говорихме за това как да симулираме лунички в подробно видео:

Сега тази тенденция намери нов живот. Марки за красота измислиха флаш татуировки, които оставят лунички по кожата вместо шарка.

 • По правило говорим за татуировки със златист цвят - така че луничките се оказват блестящи и още по-трогателни, но в същото време по-забележими: не всеки избира ежедневна визия с такъв блясък кожата.
 • Такива лунички остават по кожата няколко дни (което може да не е много удобно).

Но има възможност да се справите без татуировки: използвайте импровизирани средства от козметична чанта, за да покажете неочакван трик за красота в действие в точното време, но късно вечерта, без много усилия, за да „отмиете“ блясъка лунички от лицето ти.

Как да ги нарисувате? Най-добрият вариант е златиста течна очна линия с метален ефект. Определено водоустойчив! В противен случай за дълго време (особено при проблема с мазния блясък в Т-зоната) луничките няма да издържат. Могат да се използват и меки очни линии и течни сенки.

© baked_goods© baked_goods© baked_goods© baked_goods© baked_goods© baked_goods

Най-добрите инструменти за създаване на "фалшиви" лунички: рейтинг

 • Оцветяване на очите, Джорджо Армани

  Тези тонирани сенки за очи са наситени на цвят (и златният нюанс 28 Italian Rivieraе изразителен в блясъка), както и издръжливост–издържат до 16 часа. Нарисувайте лунички с тях, като вземете продукта на върха на тънка четка.

 • Течна подложка Razor Sharp, Urban Decay

  Не се нуждаете от отделна четка с тази очна линия. Самото име Razor Sharp показва, че рисува линии с ненадмината точност. А нюансът Gold Rush с фин златист блясък е идеален за тенденцията с лунички.

 • Cosmic Metals Lip Cream, професионален грим NYX

  За експерименти с блестящи лунички е подходящ и необичайният смел крем за устни Cosmic Metals с метален ефект от NYX Professional Makeup. Между другото, той също е устойчив на рекорди и– е с невероятно плътна текстура, така че не е нужно да се тревожите за „безопасността“ на луничките през деня.

  Вижте колекцията от идеи - и направете свои собствени експерименти за красота!

  Christian Dior © fotoimedia/imaxtree© just_another_mua© KNEON© neo.lynn© soniatmakeup.com© theblueprint.ru© Валгарланд

  Искате ли да изпробвате тенденция като блестящи лунички? Напишете коментар.

Категория: