Всички обичат слънцето, но е наложително да се пазим от него: през цялата година и особено през лятото. Най-лесният начин да направите това е с надеждна основа с SPF

Дори директните слънчеви лъчи да не попадат върху кожата, това изобщо не означава, че можете да сте на открито без защита. Ако не можете да си представите грима си без фон дьо тен, изберете тези продукти, които включват UV филтри. Какво означава SPF върху фон дьо тена?

Тоналните кремове с SPF не само изпълняват преките си задължения - изравняват тона, скриват несъвършенствата, визуално намаляват порите, но и предпазват от слънцето.

Как да изберем правилното ниво на защита за лятото?

 • Козметолозите казват, че човек с нормален тип кожа трябва да избира тонални продукти с SPF 10-15, а в слънчеви дни - SPF 25-30.
 • Ако кожата е склонна към пигментация, трябва да обърнете внимание на фон дьо тени с ниво на защита SPF 25, а за горещи слънчеви дни дори SPF 50.

Кой фон дьо тен със SPF да изберете без съмнение за лятото? Класиран като най-добър според редакторите на FashionVIPdergisi.com.

 • Teint Idole Ultra Cushion, Lancome

  Teint Idole Ultra Cushion Cushion Слънцезащитен крем с богата на микропигменти формула изглажда и най-малките несъвършенства, без да се забелязва.Подхранва и хидратира кожата, като същевременно я предпазва от ултравиолетовите лъчи и образуването на свободни радикали.

 • Dermablend 3D коригиращ фон дьо тен SPF 25, Vichy

  Ако имате чувствителна или склонна към акне кожа, разгледайте Dermablend от Vichy. Прикриващите пигменти в състава скриват зачервяванията, изравняват тена на кожата и визуално стесняват порите, а филтърът SPF 25 надеждно предпазва от слънцето. Нанесете крема върху кожата след използване на хидратиращ крем и, за да не провокирате възпаление, с чиста четка, с леки движения и без да разтягате кожата.

 • "

  Dream Satin BB Cream Moisture SPF 30 Maybelline"

  Идеален за лятото и също толкова важен като водоустойчива козметика, Maybelline BB крем. Той се справя с няколко задачи наведнъж: изравнява тона на лицето, овлажнява кожата през целия ден, маскира зачервяванията, а също така контролира мазния блясък, като същевременно придава на кожата лек и деликатен блясък.Съдържа SPF 30 филтър: кожата ще бъде надеждно защитена от слънцето, дори ако термометърът надвишава +30°C.

 • Многофункционален фон дьо тен Luminessence SPF 35, Giorgio Armani

  Течната основа се слива идеално с тона и видимо подобрява състоянието на кожата. Естествен резултат с фин ефект на блясък. Съдържа 80% овлажнител с хиалуронова киселина.

  Кое лекарство бихте искали да опитате? Напишете коментар.

Категория: