Перфектен тон, кръгла очна линия и голи устни - научете се как да създавате грим като испанска актриса

За да създадете грим в стила на Пенелопе Круз, ще ви е необходим, първо, черен мек молив, второ, палитра сенки за очи в неутрални нюанси и трето, нюд червило. Постигнете идеалния тон, като работите правилно с кожата, направете ярък акцент върху очите и оформете косата. Освен това се вдъхновете от снимките на актрисата и дръжте инструкциите ни подръка!

© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images© Getty Images1Нанесете тон върху цялото си лице. Подчертайте веждите си с оцветена спирала, като Brow Drama на Maybellne New York. Срешете ги, така че границите да станат меки, без ясни линии.2Върху целия клепач и под веждата нанесете светли сенки с лек блясък – има ги в палитрата The Nudes на Maybelline New York.3Подчертайте външния ъгъл на окото над гънката на клепача с матови кафяви сенки и прелейте.
4Очертайте линията на миглите и вътрешния ъгъл на окото с черен кол. Например Expression Kajal от Maybelline New York. къде да намеря?5Фиксирайте молива с черни сенки: нанесете ги върху начертаната линия и смесете.
6Щедро боядисайте миглите със спирала, като ги повдигнете от корените. Lash Sensational от Maybelline New York ще ви помогне да добавите обем.7Запълнете цялата с дълготраен гол молив (използвахме Suede Matte Lip Liner на NYX Professional Makeup в 04 Soft Spoken) и след това добавете капка гланц.8Изображението е готово!

Успяхте ли да повторите грима на звездата? Напишете коментар.

Категория: