Извити, обемни и тъмни мигли без спирала? Лесно! Ще ви разкажем за една нова тенденция, която ще стане задължителна за лятото

Боядисването на мигли е процедура за боядисване на мигли със специална перманентна боя. Обикновено ефектът от боядисването продължава 2-3 седмици, докато старите мигли се сменят с нови (това е естествен процес, независимо дали сте ги боядисали или не).

Процедурата по оцветяване отнема 20-25 минути

1Получавате плътен крем под очите, така че боята да не се отпечатва в тази област. След това се поставят лепенки върху областта под очите.2Майсторът рисува миглите с тънка четка.3Боята се оставя за 10-15 минути, след което се отстранява с памучен тампон, навлажнен с вода или кърпички за премахване на грим. Това е всичко! Вашите ярки мигли са готови.

Ако искате да направите процедурата по боядисване у дома, вместо професионална боя, изберете натурална къна. Той не само ще добави цвят, но и ще укрепи вашите мигли.

Не правете тази процедура преди лягане, а оставете боята да се „фиксира“, в противен случай сутрин ще се събудите с черни кръгове под очите.
  • Можете спокойно да откажете спирала и извивачка, защото тонизирането ще направи миглите ви извити и ярки. Блондинките се съветват да използват кафяво за най-естествен ефект, докато жените с кафяви коси и брюнетките се съветват да използват черно или изключително черно за мега-ярки мигли.
  • Оцветяването на миглите е особено важно през лятото на почивка, няма да се притеснявате, че спиралата ще потече и ще напуснете басейна с очи на панда. Оцветявайки миглите си по този начин, можете безопасно да плувате, да се гмуркате и да не мислите за грима на очите.
  • Освен това, този тип оцветяване е подходящ за момичета, които обичат гол грим. Боядисаните мигли няма да изглеждат изкуствени, боята само ще подчертае естествената им дължина и леко ще ги извие.
  • Освен това боядисването на мигли е идеална процедура за тези, които нямат достатъчно време за грим сутрин. Ще се събудите с вече гримирани очи и няма да ви се налага всяка сутрин да стоите пред огледалото със спирала.

Категория: