Банк за очи, четирицветна нюд палитра и двустранен крем за сенки за очи: какво да добавите към чантата си с гримове

Крем, пудра, сенки за очи във формат молив – кой от тях ще ви помогне да направите дневния и вечерния грим за очи безупречен? Преглед на най-добрите продукти според редакторите на FashionVIPdergisi.com е в тази статия.

 • Eyes to Kill, 4 Pulp Fiction, Джорджо Армани

  Текстурата на тези сенки е между крем и прах, а под капака има два цвята наведнъж: основният, който се нанася върху движещия се клепач, и допълнителният, с който можете да „откроите ” вътрешните ъгли на очите.Сенките са идеално нанесени (за предпочитане с пръст) и засенчени: в зависимост от това покритието може да се окаже както полупрозрачно, така и по-наситено. Блясъкът е малко ронлив, така че когато нанасяте сенки, дръжте салфетка под очите си или използвайте основа.

 • La Palette Nude, L'Oréal Paris

  Тази палитра съдържа десет нюанса, перфектно съчетани един с друг, за да създадете гол грим. Първо, те са много красиви, второ, те се съчетават добре, и трето, те са подходящи не само за дневен грим, но и за вечерна визия. Пигментът не се рони, а наситеността може да се регулира независимо по време на нанасяне.

  "

 • EyeStudio Color Tattoo 24HR, 20, Maybelline NY

  Бестселърът на Maybelline NY са дълготрайните гел сенки Color Tattoo. Палитрата се състои от повече от 15 нюанса - от неутрални, бежови и прашни рози, до по-ярки, например тюркоаз (специалната технология "пигменти за татуиране" е отговорна за наситеността на цвета). Нанесете малко количество върху клепача и разбъркайте от вътрешния ъгъл на окото към външния (покритието ще бъде по-равномерно, ако се разпредели с четка). Благодарение на своята консистенция сенките не се ронят, а както вече говори името осигуряват издръжливост на грима до 24 часа.

 • Prismatic, Rose Dust и Dark Swan Metallic Eye Shadow, NYX Professional Makeup

  Новите нюанси на тези сенки - Rose Dust и Dark Swan, както се оказа, си пасват добре.Нанесете прасковен нюанс върху горния клепач и оцветете долния клепач с лилаво (по-добре е да използвате четка, за да създадете стрелки). Сенките не се ронят, не се търкалят, до средата на деня не се запушват в гънките и придават на кожата не само цвят, но и блясък. Силното им оцветяване е доста трудно, така че опитайте да нанесете внимателно веднага.

 • Палитра Wanted Eyes, 01 Mystery Brown, Хелена Рубинщайн

  Тази четирицветна палитра за очи е идеална за ежедневен грим. Нюансите са предимно неутрални, текстурите са както матови, така и лъскави. Нанесете най-светлия нюанс като основа за очертаване на клепача, подчертайте зоната под веждата и в ъглите на очите с блясък, а контура на горните мигли очертайте с най-тъмния, за да направите погледа по-изразителен. Сенките ще изглеждат много по-ярки, ако използвате грунд за клепачи.

 • Hypnôse Doll Eyes Palette, DO2 Reflet d'Amethyste, Lancôme

  Различни нюанси на люляк са събрани в петцветна палитра сенки за очи от Lancôme. Към сенките са включени два маркови апликатора: с тяхна помощ можете да контролирате степента на оцветяване и интензитета на цвета, така че гримът може да се окаже както естествен през деня, така и светъл вечер. Нанесете сухо за фин ефект на "дим" или мокро за кремообразна текстура, по-богат цвят и не на последно място износване.

 • Течни сенки Moondust, Spacetime, Urban Decay

  Течните сенки за очи Moondust са създадени за тези, които предпочитат кремообразни текстури.Като част от сенките - всички същите 3D микрочастици, които са отговорни за сиянието. Тествахме Spacetime, блестящ кехлибарен бронз и нарисувахме стрелки с него (друг вариант за нанасяне е просто да смесите пигмента върху клепача за опушен ефект). Сенките се нанасят лесно, но се "втвърдяват" бързо, така че трябва да действате много бързо.

 • Оцветяване на очите, Джорджо Армани

  Тези сенки в нюанс 23 са идеални за създаване на "грим без грим" : те са почти невидими на очите, но придават лек нюанс и матов "финиш" . Сред "плюсовете" - лесно нанасяне и засенчване, издръжливост до 16 часа. Използвайте ги като очна линия (в този случай е по-добре да изберете нюанси не неутрални, а ярки) или нанесете върху целия клепач.

 • Duo Smoker, 2 Smoky Green, YSL Beauté

  Страхотни сенки, подходящи за създаване на опушени очи - кремообразни и във формат молив, като YSL Beauté. От една страна имат лек перлен нюанс (нанесете го във вътрешните ъгли на очите и в средата на подвижния клепач), от друга матово тъмен цвят (използвайте го като основа за смоуки айс или потъмняване във външните ъгли на очите). Текстурата на сенките е доста мазна, нанасят се лесно и равномерно, без „ивици“ и могат да създадат едновременно плътно и полупрозрачно покритие (въпреки че цветът е доста тъмен). Можете да нанасяте с четка, но още по-удобно - с пръсти: това е най-бързият начин да създадете "мъгла" върху очите.

  Кой нюанс от класацията бихте пробвали? Напишете коментари - и запомнете съвети за избор на сенки.

  Как да изберем сенки?

  1Тъмна кожа
  • Избягвайте бледите сенки за очи и белите: тези цветове могат да изглеждат матови (и дори безцветни) на тъмна кожа. Изберете повече "живи" , ярки нюанси - те ще изглеждат няколко тона по-светли, отколкото са в действителност.
  • Изберете силно пигментирани сенки (вижте състава, посочен от производителя). Полупрозрачните текстури няма да бъдат толкова забележими на тъмна кожа (това като цяло не е лошо за дневен грим, но едва ли е подходящо за вечер). Ако искате да подчертаете очите си, изберете силно пигментирани сенки за очи и за предпочитане топли нюанси като златисто с метален блясък или лилаво и ягодоплодни.
  • Направете дебели стрели. Оставете грациозни тънки стрелки за дневен грим (в този случай изберете сиви или кафяви очни линии), за вечерта ще свършат работа големи графични, нарисувани с ярка линия с дебела дръжка.
  2Светла кожа
  • Избягвайте сивите нюанси. Опушените очи в сребрист нюанс са страхотна идея, само ако нямате много светла кожа: те могат само да подчертаят признаците на умора.
  • Изберете "чисти" нюанси. На светла и бледа кожа те изглеждат дори по-добре, отколкото на тъмна. Изберете кафяво, хладно розово и приглушено зелено, но не прекалявайте с ярки, наситени цветове - те могат да изглеждат твърде закачливи.
  • Очната линия трябва да е светла. Използвайте нюанси само няколко нюанса по-тъмни от кожата, така че очната линия да не "спори" с нюанса на очите.

Категория: