Водоустойчивата спирала е инструмент, който винаги е готов да се притече на помощ през лятото. Събрахме тези, на които определено можете да разчитате

Лятната грижа за кожата обикновено е много различна от зимната; с грим - същата история.

 • Например, през топлия сезон може да са необходими водоустойчиви формули, които да заменят конвенционалните формули - така че гримът да може да издържи по-дълго в горещи условия, в противен случай горещият въздух просто ще разтопи козметиката. Най-често такова неудобство се случва със спирала - тя омекотява и след това се „разпространява“, размазва се по кожата.В резултат на това няма и следа от свежестта на изображението.
 • Друга причина да преминете към водоустойчива спирала през лятото е, че тя ви позволява да плувате безгрижно - независимо дали отивате на басейн или плувате в морето. Ако искате да сте с боядисани мигли дори по време на водни процедури, водоустойчивата спирала решава проблема.
 • Между другото, удобно е, че марките за красота правят дори цветните спирали водоустойчиви. Така че любителите на грим експериментите, които изведнъж, според настроението си, могат да гримират миглите си в синьо, зелено или дори розово, не очакват цветни сълзи след къпане.

Кои водоустойчиви спирали да избера това лято?

 • Cannonball Mascara, Urban Decay

  Наистина добрата водоустойчива спирала е тази, която не само предпазва грима на очите от влага, но и „ляга“ красиво върху миглите. След Cannonball те не се слепват.Не се образуват бучки. С една дума, ефектът на "краката на паяк" (който, между другото, дори успя да бъде в тенденция преди няколко сезона) не може да се страхува. Тази спирала Urban Decay има формула с микрокристален восък, която придава обем и дължина на миглите. Някои предимства: Гюлето може да издържи на океански пръски през лятото и суграшица през зимата.

 • Eyes to Kill Waterproof Mascara, Giorgio Armani

  Същата удобна пухкава четка, същата сепарация, същата дължина и същия обем - водоустойчивата версия на известната спирала Eyes to Kill. Убийствен ефект осигурява технологията Micro-fil, която е във формулата на спиралата и отговаря за издръжливостта.

 • Hypnôse Doll Eyes Водоустойчива спирала, Lancôme

  Основното обещание на тази спирала на Lancôme е да създаде вид на "кукла" и го постига дори с водоустойчива формула. След нанасяне получавате плътност, дължина, обем - и всичко това продължава през целия ден, без значение какви метеорологични условия се опитват да ви попречат да изглеждате перфектно.

 • Macara Volume Effet Faux Cils Waterproof, Yves Saint Laurent Beauté

  24-часова издръжливост е това, което може да направи Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof. Освен това говорим за способността на този инструмент да устои на влагата, като не му позволява да разваля грима с „ефекта на панда“ поради разпространението на спирала. В същото време ще се получи и обем, дължина и привлекателна извивка - миглите ще станат като изкуствени, но пак ще изглеждат по-естествени.

 • Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara, Helena Rubinstein

  Тази спирала е предназначена за тези, които се фокусират върху миглите в грима. Дебелата, пухкава четка при нанасяне идеално ги разделя, поради което стават по-плътни.Lash Queen Feline Blacks Waterproof също добавя обем и дължина. Резултатът е "котешки" поглед, който в края на деня няма да бъде заменен от тъжни, "насълзени" очи поради факта, че спиралата се е разтичала или ронила.

  Между другото, изобщо не е необходимо да купувате водоустойчива спирала за вашата козметична чанта. Те имат доста агресивен състав, който изсушава ресничките и може да предизвика дразнене при чувствителна кожа, така че не се препоръчва да се използват всеки ден.

  Може би за някои по-удобен вариант би бил използването на фиксатор за спирала като Proof it! от NYX Professional Makeup. Това е прозрачен гел, който може да се нанася върху обикновена спирала като "горно покритие" , за да направи грима ви за мигли водоустойчив. Между другото, този допълнителен слой ще направи миглите още по-обемни.

  • Каквото и средство да изберете - водоустойчива спирала или "фиксатор" - трябва да имате предвид, че такъв грим за очи не може да се отмие с няколко движения на памучен тампон, потопен в мицеларна вода.Ще ви е необходим двуфазен продукт, съдържащ масла - това е най-ефективният вариант за тези, които след горещ летен ден трябва да премахнат кожата си с козметика с устойчиви формули.

  Използвате ли водоустойчива спирала? Оставете коментар за любимия си продукт.

Категория: