Дори когато навън е облачно, слънцето не спира да бъде активно. А това означава, че кожата ви се нуждае от защита повече от всякога. В тази селекция най-добрите продукти със SPF според редакторите на FashionVIPdergisi.com

Въпреки студеното време, слънцето продължава да грее през облаци и облаци с вредни ултравиолетови лъчи. Тубите и бурканите с надпис SPF са в състояние да се борят срещу вредната слънчева радиация. Просто трябва да се научите как да ги избирате правилно (тук можете да прочетете и за правилата за грим в жегата). Следвайте съветите по-долу:

 • Когато избирате продукти със SPF, трябва да обърнете внимание на опаковката, особено на номера с нивото на защита, както и да се уверите, че продуктите имат комплексно въздействие върху кожата. Това означава, че на опаковката трябва да пише, че те предпазват от UVA и UVB лъчи и следователно имат физически и химични филтри.
 • Физическите филтри са титанов диоксид и цинков оксид. Филмът върху кожата ви, който отразява слънчевите лъчи, се образува именно благодарение на тези филтри. Тези продукти не запушват порите, позволяват на кожата ви да диша и да остане свежа през целия ден.
 • Химически филтри - вещества като циномати, сулфати и силикон. Те поемат функцията да абсорбират и преобразуват слънчевата светлина, като по този начин елиминират нейните негативни ефекти върху кожата.
Запомнете важно правило: всички продукти със SPF трябва да се подновяват върху кожата на всеки 3 часа.
 • Изберете своя SPF според вашия тип кожа.Ако кожата ви е склонна към пигментация, тогава в горещите слънчеви дни препоръчваме да използвате защита SPF 50. Ако слънчевите лъчи не проникват добре през облаците, но в същото време усещате, че по кожата се откриват пигментация или лунички, трябва незабавно започнете да използвате SPF продукти за защита 25, за да предотвратите петна. Ако нямате подобни проблеми, SPF 10-15 ще бъде подходящо ниво на защита за вас.
 • Когато използвате фон дьо тен с SPF 15 и крем за грижа за кожата SPF 15, вашата защита се повишава само с 1-2 SPF спектъра, а не с 15, както някои погрешно смятат. Тоест в крайна сметка излизат 16-17, а не 30. Изобщо не е необходимо да използвате няколко продукта със SPF защита, достатъчно е един крем, пудра или основа.

FashionVIPdergisi.com класация на редакторите на най-добрите летни слънцезащитни продукти

 • Фонд дьо тен Teint Miracle SPF 15, Lancôme

  Гладкото, сияещо покритие идеално прикрива несъвършенствата на кожата и изглежда възможно най-естествено. Производителите обещават, че овлажняващите съставки в крема ще дадат усещане за комфорт в продължение на 18 часа. Текстурата е мека и лека. Фон дьо тенът съдържа фини светлоотразителни частици, които правят кожата ви да изглежда сияйна, свежа и здрава.

 • Maestro UV фон дьо тен SPF 50, Giorgio Armani

  SPF 50 ви позволява да защитите кожата си дори при най-силно излагане на слънце. Основата за грим съдържа антиоксиданти и пълнители, които изглаждат текстурата на кожата, придават на кожата свеж и младежки вид. Текстурата на основата е течна. Може да се използва като самостоятелен продукт без нанасяне на основа отгоре. Подходящ за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната.

 • Слънцезащитен BB крем с ефект против стареене SPF50 Premium UV SPF 50, Хелена Рубинщайн

  Този BB крем гарантира цялостна защита срещу UV лъчи и агресори от околната среда. Леката текстура поддържа кожата хидратирана през целия ден и се бори с първите признаци на стареене. Крем комплексът съдържа рафермин, който предотвратява окисляването на кожата. Кремът има лек нюанс, който позволява на кожата да блести и й придава равномерен, красив тон.

 • Гола кожа One & Done SPF 20, Urban Decay

  Съдържащите се в крема светлоотразителни частици правят несъвършенствата на лицето невидими и скриват порите.В резултат лицето ви изглежда сияещо и свежо. Клиничните изследвания на производителя са доказали, че след 12 седмици употреба кожата става по-сияйна и еластична.

Категория: