Лазурната очна линия е малък щрих, който променя целия външен вид. Как да си направим свеж и ярък летен грим за сини очи? Следвайте инструкциите

Освен обичайните видове грим, има и сезонни - есен, зима, пролет и лято. Например зимният грим трябва не само да прикрива недостатъците и да подчертава достойнството, но и да предпазва лицето от студ, вятър и сняг. Ето защо, когато избирате козметика за зимния период, трябва да се погрижите за нейните защитни функции.

Когато през лятото навън стане горещо, трябва да знаете някои тайни на летния грим. Трябва да изглежда леко, интересно и свежо, но да не се разтича. Когато избирате козметика за лятото, трябва да имате предвид нейната "топлоустойчивост" .

Летният грим на очите също трябва да съответства на цвета им. За да могат сенките да бъдат равномерно разпределени върху клепача, първо трябва да се отървете от подуване и подуване. Вече говорихме за това как да направим подуването по-малко забележимо в този материал. А тъмните кръгове под очите могат да бъдат маскирани с коректор.

Как да направите грим за сини очи с цветна очна линия? Следвайте инструкциите.

1Разнесете основата за сенки за очи по целия клепач

С плоска четка от естествен косъм рисувайте целия подвижен клепач до орбиталната линия с резки движения. За да направите това, използвайте блестящи сенки с цвят на шампанско или всеки хайлайтър с подходящ нюанс.

2Нанесете сянка

Използвайте пухкава естествена четка и тъмнокафяви сенки за очи със студени нюанси (повече сиви, отколкото червени), за да подчертаете гънката на горния клепач. Направете сместа мека, опушена и доста широка.

3Направете очна линия

С черен водоустойчив молив боядисайте междуцилиарното пространство и лигавицата на горния клепач, а с наситен лазурен - долния. С малка четка тип "бъчва" размажете малко син молив върху долния клепач между миглите. Не оставяйте ясна графична линия.

4Гъсто боядисайте миглите с черна спирала, ако желаете, добавете изкуствени мигли5Допълнете изображението с прасковено червило и го смесете от ябълките на бузите до скулите вместо руж
  • Гримът е готов!
Хареса ли ви това изображение? Споделете вашето мнение!

Категория: