Има обриви по кожата, но нямаше коректор под ръка в подходящия момент? Ние ви казваме как да действате

Проблемна кожа? Постигането на равномерен тон е възможно само ако всички недостатъци са коригирани. Казваме ви как да се гримирате правилно, ако имате под ръка само коректор.

1Измийте старателно лицето си и нанесете овлажняващ крем или праймер за стесняване на порите2Нанесете малко количество фон дьо тен върху върховете на пръстите и с притискащи движения „нанесете“ върху зачервяването

По този начин покритието ще бъде по-равномерно, отколкото ако втриете продукта върху кожата.

Ако имате постоянни проблеми с кожата и често имате обриви, изберете тонално средство с лечебен ефект, заздравяване и изсушаване, което не запушва порите.3Нанесете фон дьо тен върху цялото лице с гъбичка или пръсти

Отново, не търкайте продукта - нежно го разнесете върху лицето, без натиск.

4Фиксирайте грима с полупрозрачна фиксираща пудра за матово покритие

Кой фон дьо тен е идеален за коригиране на несъвършенства? Избрахме най-доброто.

 • Фон дьо тен Touche Éclat, YSL Beauté

  За да не утежнявате кожата с фон дьо тен, изберете безтегловни текстури, като YSL Beauté.Покритието с него се оказва леко и равномерно, докато недостатъците - зачервяване, лющене на кожата - кремът маскира с гръм и трясък. Друг плюс е формулата: екстрактът от месарска метла стимулира микроциркулацията и подобрява тена на кожата, витамин Е предпазва от свободните радикали. Резултатът е равномерен тон, сияйна кожа и покритие, което трае до 8 часа.

 • Teint Vissionaire SPF 20, Lancôme

  Teint Vissionaire е продукт две в едно, който съчетава както коректор, така и фон дьо тен флуид, перфектно съчетани един с друг в нюанси. Ако несъвършенствата на кожата ви са по-скоро локални, нанесете първо коректора, а след това тоналния флуид и го разпределете с леки движения в посока от центъра на лицето към контура. Ако тенът на кожата е неравномерен и желаете по-плътно покритие, смесете коректора и фон дьо тена в дланта си, нанесете върху кожата и разбъркайте с пръсти или изчеткайте цялото лице.Резултатът е гладка, сияйна и здрава кожа, а след месец - по-малко изразени пори, бръчки и старчески петна.

 • Foundation Alliance Perfect, L'Oréal Paris

  За да създадете ефект на втора кожа, равномерно покритие без ефект на маска и граници на нанасяне, използвайте основата Alliance Perfect. Съставът съдържа етерични масла, витамини Е и В5, които са отговорни за дълготрайността, комфорта и лекотата на нанасяне на продукта. Тонът ще се окаже, първо, постоянен, второ, равномерен, трето, естествен.

  А как се прикриват пъпките, ако имате само основа? Напишете в коментарите и гледайте нашия видео урок за нанасяне на фон дьо тен.

Категория: