Малки искрящи камъчета ще украсят ноктите на булката, създавайки запомняща се визия. Казваме ви на какво трябва да обърнете внимание

Сватбата е един от най-важните дни в живота на всяко момиче. Всичко трябва да е перфектно: от обувките до ноктите. Към последното трябва да се подхожда с необходимото внимание. Най-вероятно очите на гостите ще бъдат приковани към пръстена на булката, така че трябва да се погрижите за маникюра предварително. Няма специфични изисквания за сватбен маникюр. Важно е само едно нещо - ноктите трябва да се комбинират с тоалета на булката и да не се открояват от общия образ. Повече за общите правила на сватбения маникюр можете да прочетете тук.

На върха на модата са спретнати нокти, покрити с гел лак в пастелни цветове. В този ден булката най-вероятно ще иска да се почувства като нежна булка, а кристалите за ноктите ще й помогнат в това.

Ето няколко правила за създаване на сватбен маникюр с кристали:

 • В основата на перфектния маникюр са нежните, добре поддържани ръце и спретнатите нокти с еднаква форма и дължина.

 • Струва си да обмислите желания резултат предварително: какви камъни, какви цветове, размери и т.н.

 • Стразите се предлагат в кристал, пластмаса и стъкло. Кристалните кристали са по-скъпи от другите, но когато са изложени на слънчева светлина, се създава специален привлекателен ефект.

 • Не използвайте само големи кристали. Няколко големи кристала и разпръснати по-малки кристали ще създадат идеалното изкуство за нокти.

Изборът на покритие също трябва да се подхожда с цялата отговорност. Обикновено за сватбен маникюр се избират матови и прозрачни лакове в пастелни цветове и се нанасят върху цялата повърхност на нокътя. Класическият френски маникюр също остава актуален.

Можете сами да направите дизайн с кристали за сватбен маникюр у дома. За това ще ви трябва:

 • пинсети с кристали

 • специално лепило за фиксиране на кристали

 • тънка четка за лак за нокти

Не забравяйте, че трябва да има хармония и съчетание на всеки детайл от вашата сватбена визия. Тя трябва да съответства на стила на сватбеното тържество. Нови тенденции, необичайни комбинации от кристали, както на снимката, ще ви помогнат да направите перфектния булчински маникюр с кристали, който ще ви накара да се почувствате като кралица.

© agrezkinga_nails© bellesarte_glamour© inna_nails_haifa© justinanails© justinanails© kariopri_nails© lovebeautygatley© ludyhernandeznails© nail_beauty_by_zane© nails_by_selena© zarina_nailmasterДизайнът с кристали не трябва да се комбинира с други дизайни, тъй като припокриващите се техники могат да направят булката да изглежда вулгарно.

За перфектния сватбен маникюр с кристали можете да се обърнете към професионалистите в салоните.Тогава вашият сватбен маникюр ще бъде стилен и елегантен без излишни украшения. Въпреки това, не губете бдителност. Какво могат да скрият от вас салоните за маникюр можете да разберете в този материал.

Има и няколко съвета за избора на кристали за вашия перфектен булчински маникюр:

 • Средният размер на кристала е 2 мм. За маникюр се препоръчва да изберете кристали не по-големи от 5 mm.

 • Дайте предпочитание на бели прозрачни кристални кристали.

 • Комбинирайте по-малки и по-големи кристали, за да създадете елегантен искрящ модел.

 • Ако сте избрали малки кристали за дизайн, тогава можете да добавите малки акрилни фигури към тях: цветя, пеперуди, сърца или лъкове.

Категория: