Червеният маникюр за сватба е подходящ не само за необикновени момичета. Привлича погледите на другите и се фокусира върху детайлите

Психолозите казват, че изборът на лак за нокти може да разкаже много за темперамента и характера на жената. Тези, които предпочитат червени нюанси, са страстни и страстни по природа. Такива момичета не могат да си представят живота си без любов, силни чувства и ярки впечатления. Такива хора завъртат главите на хората. Булките не трябва да бъдат коварни съблазнителки. Булките са въплъщение на нежност, женственост и елегантност.Но изборът на червен лак за нокти може да зависи от темата на сватбата, от цветовите предпочитания на булката или от цвета на допълнителните аксесоари в тоалета на булката.

Червеният маникюр е обичан от романтични, елегантни и отворени натури, които обичат изискаността, скъпите и стилни неща. Те нямат нито комплекси, нито страхове, или умело ги прикриват, а също така подбират аксесоари и дрехи в тон с цвета на маникюра. Можете да прочетете за нашия тест драйв на червени лакове за нокти в този материал.

Червеният цвят има своя собствена символика. От древни времена хората са придавали голямо значение на цветята. В психологията цветът също е отражение на емоционалното състояние на човека. Червеният цвят символизира радостта, красотата, любовта и пълнотата на живота.

1Класическа

В класически червен сватбен маникюр ноктите са покрити с обикновен червен лак. Червеното има много нюанси. Когато избирате подходящата булка, трябва да обърнете внимание на тена на кожата, червилото, аксесоарите, както и цвета на очите.Например, момичетата със светли очи трябва да избягват бургундския нюанс на ноктите. За сватба е по-добре да изберете класически червен цвят, като избягвате теракотени или моркови нюанси.

© hellohellenn© nails4starswetteren© nailstar_jjoo
  • Съвет! Ако вашият сватбен букет съдържа червени цветя, маникюрът може да бъде направен с тон по-тъмен или по-светъл.
2С обрат

Понякога в сватбен червен маникюр се отделя един пръст и върху него се рисува художествено с цветя, поставят се кристали, прави се лунен дизайн или просто се подчертава в различен цвят.Изглежда много женствено и изискано. Дизайнът изглежда особено добре върху удължено нокътно легло. Много е важно да не прекалявате и да направите маникюра нежен, красив и изискан, а не вулгарен.

© anna_bilya© annushka_nailsodessa© jas_may6© kompot_xd© merikara_beautynails© paolazangari© xrisa_kn

Не забравяйте, че червеният сватбен маникюр на булката ще бъде видим цял ден, а също така ще бъде заловен на снимки, които ще останат с вас за цял живот. Ето защо трябва да направите маникюр, преди да нанесете червен нокът лакирайте ноктите си: ноктите, лакирайте ги. Най-доброто решение би било да отидете в салона и да си направите маникюр с гел лак. Особено ако отивате на меден месец. Червеният лак е ярък и ако внезапно се появят чипове, те ще бъдат много поразителни. Как да определите дали можете да се доверите на салон за нокти ще научите тук.

Категория: