Сенките със златист блясък ще подчертаят красотата на зелените очи и свежия тен. Гримьорът на Urban Decay Юлия Панченко ви показва как бързо да създадете гол вид с обрат, като използвате палитрата сенки за очи Naked3

Инструкции стъпка по стъпка за летен грим за зеленооки момичета

За да изглежда гримът добре през лятото, трябва не само да изберете правилния нюанс на сенките за цвета на очите си, но и да знаете някои тайни за нанасяне. Ние анализираме подробно кои.

1Тон

Нанесете основа, за да издържи гримът по-дълго при горещо време, след това нанесете основа. Третирайте зоната под очите с коректор, нанесете скулптуриращ агент върху скулите, използвайте руж и хайлайтър.

За да скриете "прехода" между скулпторния агент и основата, след нанасяне на скулптора, изчеткайте с остатъците от основата по границите му по лицето.2очи
 • Нанесете основа за сенки върху клепачите.
 • Бежово-розов, „прашен“ нюанс от палитрата Naked3, нанесете върху сгъвката на клепача и разбъркайте с четка тип „бъчва“: розовият пигмент перфектно подчертава зелените очи.
 • Размажете с пухкава четка, за да омекотите краищата.
 • Нанесете меки розови сатенени сенки върху движещия се клепач (в тази палитра има както матови, така и блестящи сенки), прелейте.
 • Във вътрешните ъгли на очите добавете сияен нюанс на Dust: той е по-светъл от предишните. Нанесете две сенки наведнъж върху долния клепач: по-близо до вътрешния ъгъл на окото, сянка Strange, най-светлата от палитрата, и добавете Liar към външния ъгъл на долния клепач.
 • Очертайте лигавицата с бронзов или златист блясък. За по-вечерен външен вид нанесете блестящи сенки за очи Moondust в цвят Moon Cowboy в центъра на клепача. Тези сенки ще добавят интересен "блясък" и лек ефект на мокър клепач.
Оказва се „трансформиращ грим“: струва си да нанесете блестящи сенки върху това, което вече сте имали на клепачите си - и атрактивният вечерен грим е готов.
 • Използвайте кафяв молив, за да преминете през контура на миглите. Леко оцветете миглите със спирала и веждите с оцветяващ гел.
3Устни

Завършете устните си с кремообразно неутрално червило.

Изображението е готово!

Видео урок за летен грим

За тези, на които им е по-лесно да научат основите на грима не с фотопримери, а с помощта на видео инструкции, нашето учебно видео ще помогне.

По-долу има още един видео урок за създаване на летен грим, но този път специално за зелени очи.

Още няколко съвета за грим за момичета със зелени очи:

 • За по-смела и привличаща вниманието лятна визия опитайте този трик: очертайте долния си клепач с яркозелени сенки за очи и нарисувайте стрелка с черна очна линия върху горния клепач.
 • Сенките на лилавото са най-добрите варианти за зеленооки момичета. Опитайте сливов смоуки айс, за да се убедите сами.
 • Сенките в нюанс на градински чай с малки блестящи частици ще ви помогнат да създадете блестящ акцент върху очите.
 • Ако имате светлокафяви очи със зелен пигмент, бронзови, медни и зеленикави нюанси ще ви помогнат да го „разтегнете“. Опитайте например да използвате цветен молив.
 • Подчертайте долните клепачи с блестяща сребриста очна линия, добавете лилав нюанс към гънката и по-светъл негов вариант върху подвижния клепач.Във вътрешния ъгъл на окото добавете малко от същата сребриста очна линия и я смесете с основния нюанс с четка за оцветяване. Това ще направи очите ви да изглеждат по-„отворени“ и ще подчертае красивия цвят на зелените очи.

Идеи за летен грим за зелени очи

Тук сме събрали най-успешните варианти за летен грим за зелени очи за всеки ден и повод. Вдъхновете се!

Какъв грим бихте искали да повторите? Оставете вашия коментар.

Категория: