Популярният бюти блогър Саша Чистова е сигурна, че можете сами да създадете красив бюти образ за главното парти на годината. И тя е готова да го докаже: вижте нейната подробна фото инструкция

1Започнете с основа за грим, така че тонът да издържи много по-дълго.

Използвах версията на NYX Professional Makeup.

2Нанесете фон дьо тен и разбъркайте добре

Не забравяйте врата си!

3Веждите са 90% от успеха на тази визия, така че тази стъпка е много важна.

Създайте желаната форма на веждите със скосена четка и сенки: запълнете средата, като постепенно преливате към началото.

  • Малък лайфхак: за да предотвратите падането на сенките на „парчета“, преди да започнете да оформяте веждите, изтръскайте продукта от четката или направете първия удар върху ръката си. Така че няма да има излишък върху четката и продуктът ще се смеси правилно.
4За да изглеждат веждите ви добре поддържани и сенките по тях да издържат до края на деня, фиксирайте ги с гел за вежди.5Така че да стигнем до очите!

И така, днес ще създадем гъсти и дълги мигли. Това е любимата ми спирала Maybelline.

За да отворя очите си, изчетквам миглите си, докато гледам надолу.

6Да добавим ли блясък?

С помощта на хайлайтъра преминете през изпъкналите части на лицето и смесете с пръсти. Защо не с четка? Така сиянието върху кожата ще изглежда естествено.

7А сега най-важното - устните!

Честно казано не използвам често ярко червило в ежедневието, но то ще пасне на тази визия на 100%. Идеалното ми матово червило за днес е тъмно червено, прави устните плътни и големи.

Как да боядисаме спретнато устните с тъмно червило? Основното нещо е да не бързате. Първо внимателно рисувам върху контура на устните и след това преминавам към средата. Струва си да опитате тук!

© FashionVIPdergisi.com

8Изведнъж реших, че искам да направя очите си по-ярки

Тъй като основният акцент в този грим е върху устните ни, няма смисъл да рисуваме стрелка. Затова правя лека мъгла с черни сенки, поради което погледът ще стане по-изразителен.

9Е, къде без контуриране?

Леко подчертайте скулите и готово!

Гримът е готов! Как ви харесва това изображение? Споделете вашето мнение в коментарите! И гледайте нашия видео урок как да създадете нов грим за бала.

Категория: