Гримът за такова важно събитие като изпита трябва да бъде, първо, естествен, и второ, постоянен. Събрахме средства, които ще се справят перфектно и с двете задачи

 • Super Stay 24H Foundation, Maybelline NY

  Фон дьо тенът Super Stay 24H е инструмент, който няма да ви подведе в решаващия момент. С него няма да се налага да коригирате грима си преди или след прегледа - всичко това благодарение на специални пигменти, които го правят не само устойчив, но и свеж през целия ден.Кремът обещава да издържи до 200 телефонни разговора, така че можете да докладвате за успешното полагане на изпита не само на родителите си, но и на приятели или колеги.

 • Озаряващ коректор Lumi Magique, L'Oréal Paris

  Скрийте следите от безсънна нощ и направете кожата си сияйна с коректора на L'Oréal Paris. За да замаскирате кръговете под очите, да скриете зачервяванията и да придадете отпочинал вид на лицето, нанесете под очите, върху „крилата“ на носа, около устните и във външните ъгли на очите. Бонус - удобен апликатор и икономичен разход.

 • Оцветяване на очите, Джорджо Армани

  За естествен вид изберете неутрални нюанси на тези сенки за очи, като Cold Copper, Gold Ashes или Flannel pink. Нанесете сенки върху подвижния клепач или очертайте с тях контура на миглите.Основното е да ги засенчите добре, можете да използвате пръстите си. Гримът ще се окаже не само устойчив (до 16 часа), но и „удобен“ - сенките се нанасят лесно и бързо, не се ронят и не се ронят.

 • Ефектна очна линия, Хелена Рубинщайн

  Гримът за изпита, въпреки че трябва да е неутрален и да не привлича вниманието, но доста ще "издържи" класическите или дори двойните черни стрелки. Подредете ги с дълготрайна очна линия като Spectacular Eyeliner на Helena Rubinstein. Първо, изсъхва мигновено и не се „отпечатва“ върху клепача, второ, благодарение на полимерите в състава, осигурява наситен черен цвят и трето, върши „отлична“ работа с устойчив грим.

 • Спирала False Lash Papillon, L'Oréal Paris

  Дългите разделени мигли без бучки са резултат от спиралата False Lash Papillon. Има асиметрична четка с необичайна форма, която помага за покриване и на най-късите мигли и създава "ветрилообразен обем" . И освен това не се рони до края на вечерта и не дразни чувствителните очи. За да не е прекалено ярък гримът (а това не е най-добрият вариант за изпита), нанесете спирала на един слой.

 • Третиращ крем за устни Butterstick SPF 25, Kiehl's

  Ярка новост на пролетта - оцветен стик за балсам за устни от Kiehl's в бежови, розови и горски нюанси. Формулиран е с благоприятно за кожата кокосово масло (подхранва и омекотява), лимоново масло (успокоява и предпазва от увреждане от свободните радикали) и слънцезащитен фактор SPF 25. Резултатът е хидратирани меки устни с привлекателен оттенък.

 • Blush Subtil, Lancôme

  Blush Subtil има лека кремообразна текстура, богат пигмент и широка (особено за кушън) палитра от нюанси. Изберете такъв, който пасва на вашето червило, или няколко наведнъж - и комбинирайте един с друг, за да създадете ефекта на собствения си руж. Гримът ще бъде свеж и възможно най-естествен.

  Какъв грим бихте направили за изпита? Напишете в коментарите.

Категория: