Ярките черни и червени опушени очи са чудесен вариант за лятно парти. Бихте ли се осмелили да повторите?

За да не развалите предварително подготвения тон на лицето с ронещи сенки, трябва да започнете да създавате този външен вид с грим за очи. Използвахме L'Oréal Paris Infaillible Long Lasting Gel Pencil като наш основен продукт.

1Визуално разделете горния подвижен клепач на три части

Нанесете молив в двата "края" (във външния и вътрешния ъгъл на окото) в доста плътен слой. С малка четка с изкуствен косъм разнесете внимателно молива, омекотявайки границите на нанасянето му.Можете да отидете малко на фиксиран клепач. Трябва да получите компактен смоки айс с празна зона точно в центъра на окото.

2Със същия kayal внимателно нарисувайте долната лигавица и цилиарния контур.

Изчеткайте границите на линиите.

3За да смекчите засенчването, използвайте малка, мека четка, за да добавите малко жълто-зелени сенки за очи Urban Decay в Mildew към долния клепач.4Върху празното пространство на подвижния клепач нанесете сянката на Woodstock от Urban Decay, можете директно с пръста си.5Във вътрешния ъгъл на окото нанесете същите зеленикави сенки като на долния клепач.6Внимателно покрийте горните и долните мигли със спирала за обем

Опитайте горните мигли с черна спирала и долните мигли с вариант на патладжан, за да подчертаете цвета на очите си и „комбинирайте“ със сенките за очи във цвят на фуксия върху горните мигли.

7Нанесете хайлайтър

С такъв ярък грим на очите, кожата трябва да е перфектна. Започнете грима на лицето си, като работите върху скулите, гърба на носа, брадичката и устните с хайлайтър, като избягвате Т-зоната. За да направите блясъка деликатен, нанесете хайлайтъра не върху основата, а под нея.

8Със същото широко дуо влакно нанесете лек овлажняващ тон (например Luminous Silk от Giorgio Armani).9За да изваяте лицето, ретуширайте с двойния молив Maybelline Master Contour и смесете със същата четка, използвана за нанасяне на основата и хайлайтъра. Засенчващият вектор трябва да върви нагоре към скулата.10С пухкава четка нанесете руж в средата на скулите и ябълките на бузите. Цветът на ружа трябва да съответства на люляковия нюанс на очите.единадесетВърху предварително навлажнени с пръсти устни поставете допълнителен цветен акцент със същите нюанси на фуксия.

Изображението е готово!

Искате ли да опитате друга версия на Smokey Ice? Гледайте нашето видео!

Категория: