За да не се разсейвате по време на изпита, направете неутрален маникюр. Ето няколко идеи

Маникюрът за изпитната седмица трябва да е дискретен. Ако направите ярък маникюр, тогава по време на изпита можете да разсеете не само себе си и околните с екстравагантния си външен вид, но и отново ще привлечете вниманието на изпитващите. Следователно голият маникюр ще бъде идеален вариант за маникюр за изпита. Ръцете ще изглеждат добре поддържани, но не прекалено забележителни.

Съветваме ви да направите естествената форма на нокътната плочка, без да прибягвате до удължаване на ноктите, така че голямата дължина да не ви пречи при писане.Освен това е необходимо да се изоставят всякакви декоративни елементи: кристали, искри, рисунки и стикери. Най-вероятно те ще ви разсейват, докато пишете теста. За да избегнете често срещани грешки при извършване на маникюр, прочетете тази статия.

„Маникюр без маникюр“ не означава да използвате само прозрачен лак – изборът на цветова палитра е доста широк. Това може да бъде изравняващ грижовен лак или всякакви нюанси на розово и бежово с различна плътност на покритие: полупрозрачни или много наситени. Основното правило на маникюра за изпита е минимализмът. Как да изберете перфектния тон лак за вашия цвят на кожата, вижте тук.

Можете също да експериментирате с финала на покритието. Изберете класически гланцов лак или матов - зависи от вас!

Категория: