Giorgio Armani Beauty гримьорът Анастасия Кирилова показва как да създадете дълготраен сватбен грим с помощта на продуктите на марката

T

Подготовка за грим

1

Почистете кожата си. За да направите това, използвайте Armani Prima Soft Peeling Lotion. Премахва остатъците от грим и овлажнява кожата.

Нанесете Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm върху цялото си лице, за да хидратирате бързо кожата си и да я подготвите за нанасяне на грим. Благодарение на него гримът ще остане свеж през целия ден.

Под очите и около устните нанесете овлажняващ крем Armani Prima Eye & Lip Contour Perfector. Контурът на очите и устните ще стане по-ясен, а също така - инструментът ще премахне подпухналостта и ще коригира тъмните кръгове под очите.

Нанесете върху устните си прозрачен балсам за устни Him/Her в нюанс 01. Между другото, той може да се използва не само от булката, но и от младоженеца.

Нанесете Maestro UV грунд в неутрално бежово върху цялото лице. Инструментът изравнява текстурата на кожата, запълва малките неравности и придава устойчивост на грима. Освен това формулата на праймера съдържа светлоотразителни частици, благодарение на които кожата ще изглежда здрава, сияйна и отпочинала.

Тон

2

За да неутрализирате синините, нанесете Skin Master Concealer в прасковен нюанс 02 в областта около очите.

След това нанесете фон дьо тен Power Fabric в нюанс 4.5 по цялото лице, с изключение на около очите. Под очите и около устните нанесете коректор High Precision Retouch в нюанс 3. За да „подчертаете“ лицето, може да го „поставите“ и върху онези зони, където обикновено се нанася хайлайтър.

Съвет: Фон дьо тенът, коректорът и други продукти на Giorgio Armani Beauty могат да се нанасят с пръсти (марката има концепцията за „красота на една ръка разстояние“), а не с четка – текстурата на продуктите става по- пластичен от топлината на кожата, по-лесно е да се разпредели върху кожата и да се смеси.Освен това този метод на приложение е по-икономичен.

За да издържите грима си по-дълго, фиксирайте го с компактна или насипна пудра (добре обработете Т-зоната и зоната около очите): Подходяща е например пудрата на прах. Тази пудра не изсушава кожата, ляга перфектно и фиксира тоналната основа. Използвайте четка за пудра или пудра за нанасяне.

Гладко контуриране с гладкия копринен молив за очи в нюанс 10. Текстурата на молива е полупрозрачна, така че гримът ще се окаже много естествен. Нанесете молива под скулите, върху слепоочията на линията на косата, по краищата на носа, под долната устна и разбъркайте с пръсти, с леки кръгови движения.

Apple Cheek Fabric руж върху ябълките на бузите ви.

3

Грим за вежди

Ако веждите ви са достатъчно гъсти и обемни, просто ги запълнете с молив (нанесохме High Precision Brow Pencil в нюанс 1). Ако веждите са редки, използвайте кремообразни сенки Eye & Brow Maestro Eyeshape. Те са водоустойчиви, „рисуват“ добре върху кожата, оцветяват косъмчетата и придават естествена форма на веждите.

Под веждите нанесете коректор High Precision Retouch.

4

Грим за очи

За грим използвайте течни сенки Eye Tint в три различни нюанса (9, 10 и 12). Първо, те са много устойчиви (дори не е необходимо да нанасяте грунд!), И второ, те са универсални и не „привличат“ вниманието към себе си. В допълнение, за сини очи, като модела, цветовете на бронз са идеални. Нанесете нюанс 9 с пръст в центъра на подвижния клепач, във вътрешните ъгли - нюанс 12, във външните ъгли - 10 и прелейте границите. След това с малка еластична четка нанесете малко сенки от нюанс 10 под долните мигли.

Нанесете гладък копринен молив за очи в нюанс 2 по линията на миглите за по-дефиниран вид и по-обемни мигли.

Завършете горните и долните мигли със спирала Eyes To Kill Classico (предлага се и във водоустойчива версия). Спиралата създава естествен ефект, като при необходимост може да се наслои за по-драматичен ефект.

Оцветител за очи 9 (Cold Copper)

Оцветяване на очите 10(Senso)

Оцветител за очи 12 (златен пепел)

Задръжте курсора на мишката върху точки

Съвет: В зависимост от външните условия и състоянието на кожата, този грим ще издържи 10-12 часа.

Но ако кожата е мазна, за по-голяма издръжливост използвайте Armani Prima Day Long Skin Perfector Trouble Zones - идеално матира кожата и може да се използва като основа за сенки.

5

Грим за устни

Очертайте контура и ъгълчетата на устните с гладкия копринен молив за устни в нюанс 4 - благодарение на него гримът ще "слезе" гладко, дори ако червилото е изядено.

Съвет: Ако все още има балсам върху кожата, преди да нанесете червило и молив за устни, попийте го със салфетка - така балсамът няма да „разтвори“ други продукти.

За грим за устни използвайте матови или лакирани текстури.Например дълготраен матов блясък за устни Lip Magnet в топъл нюанс 504, който между другото идеално ще подчертае цвета на сините очи. Гланцът има много тънко, незабележимо и безтегловно покритие, което няма да се отпечата нито върху гостите, нито върху младоженеца. Освен това носенето е до осем часа и много удобен апликатор, благодарение на който можете да освежите грима си с едно движение.

Последни щрихи

6

Напръскайте лицето си с освежаваща фиксираща мъгла Armani Prima.

Съвет: Носете коректор, червило и полупрозрачна пудра (като Luminous Silk в нюанс 01) на вашата сватбена церемония, за да освежите грима си и да го направите по-свеж.

Още един плюс на този булчински грим е, че ще издържи цял ден. не вярвате? Готови сте да предоставите фотодоказателство!

Как харесвате грима? Напишете в коментарите и се вдъхновете от други сватбени визии, които сме събрали в галерията със снимки.

" {width:960,column_width:122,columns_n:6,gutter:45,line:20}false7671300false{mode:page,transition_type:slide,transition_direction:horizontal,transition_look:belt,slides_form:{}}"

Категория: