Когато избирате четка за устни, трябва да имате предвид, първо, нейната форма и второ, какъв вид косъм има. Нека поговорим за всяка от точките по-подробно

Форма

 • Формата на четката е отговорна за яснотата на нанасяне на продукта за устни - обикновено е квадратна и със заоблени ъгли. Освен това четката трябва да е мека, плоска и с еластичен косъм, за да осигури не само прецизно, но и деликатно нанасяне. Следете дължината на самата четка - колкото по-дълга е, толкова по-добре.
 • За предпочитане е четката да има механизъм за прибиране - можете да го вземете със себе си и да не се притеснявате, че косъмът ще загуби еластичност или ще се повреди: благодарение на опаковката си, четката ще бъде "скрита" и защитена.

Vors

 • Често четките с естествен косъм абсорбират много продукт, така че предпочитайте инструментите с изкуствен косъм. Такива, първо, осигуряват равномерно нанасяне, второ, имат по-еластична купчина и трето, консумират продукта по-икономично.

Коя четка ще свърши най-добре работата? Избрали сме няколко варианта.

 • Maestro Brush, Giorgio Armani

  Тази четка е част от колекцията за 15-та годишнина. Има синтетична четина, която увеличава издръжливостта на продуктите за устни, а също така, благодарение на формата си, улеснява нанасянето, създава ефекта на плътни устни и осигурява по-мек контур.

 • Професионална четка, професионален грим NYX

  Ако гримът изисква ясни, фини линии, вижте Pro Brush от NYX Professional Makeup. Изработен е от синтетичен косъм и има заострена форма, което улеснява дефинирането и след това запълването на контура на устните.

 • Молив за устни с четка Contour Pro, Lancôme

  Имате нужда както от молив, така и от четка за устни? Вижте Contour Pro на Lancôme. Моливът може да се използва не само за очертаване на контур (това ще увеличи издръжливостта на грима и ще запази ясна форма на устните през целия ден), но и като самостоятелно средство, като червило. Използвайте четката, за да смекчите очертанията и да ги направите по-естествени.

  Използвате ли четка за устни? Оставете коментар.

Категория: