Спирала, извита или овална? Разберете коя четка за какво е необходима

1Права четка

Основната версия, която подхожда на всички: ако не знаете коя спирала да изберете, купете версията с тази форма на четка - няма да пропуснете. Тя ви позволява да подчертаете миглите с едно лесно движение, но не трябва да очаквате суперсили от нея. Ако искате да създадете малко по-изразителен външен вид, потърсете права четка с дебел косъм.

2Овална четка с пухкав косъм

Помага за създаването на ефект на по-дълги, по-дебели мигли, дори и да не са естествено изразителни. Идеален за момичета с къси, тънки и редки мигли. Пухкавите влакна ви позволяват да събирате повече спирала, следователно добавя обем към миглите, което ги прави визуално по-дебели и по-забележими. Понякога влакната на тези четки са подредени в спирала: това придава обем на миглите още по-ефектно.

  • Съвет! Изберете тази спирала, ако обичате да експериментирате с грима: тази форма помага да създадете както естествен неутрален грим, така и вечерна визия. Във втория случай просто гримирайте миглите с по-дебел слой.
3Четка с топчен връх

Кръглото топче на върха на тази четка действа като миниатюрен гребен и помага за „достигане“ до най-късите мигли, боядисвайки ги равномерно по цялата им дължина. Създаването на ефекта на широко отворен поглед ще бъде толкова лесно, колкото черупките на крушите: можете лесно да рисувате върху миглите в ъглите на очите и на долния клепач.

4Права четка със силиконови косъмчета

Силиконовата четка е решението за тези, които не могат да се справят с проблема с бучките спирала по миглите. Тя "улавя" точно толкова спирала, колкото е необходимо, и бързо я разпределя върху миглите, без да оставя излишни "следи" . Освен това върху такава четка спиралата не изсъхва толкова бързо, така че ще бъде много по-лесно да рисувате върху миглите.

Анастасия Янкова Maybelline Expert

Правата четка със силиконови влакна разделя миглите перфектно. Такава четка е подходяща за тези, които не обичат яркия грим, но в същото време искат малко да подчертаят очите си. Идеална е и за момичета с много гъсти мигли, тъй като силиконовата четка може да ги рисува без залепване.

5Извит пискюл

Незабавно извива миглите за естествен вид. Спиралата с тази четка е най-лесна за използване, тъй като следва естествената извивка на миглите.

  • Съвет! Спиралата с извита четка е чудесно решение, ако винаги бързате и започвате да се гримирате пет минути преди да излезете от вкъщи. С тази четка за спирала можете да пропуснете стъпката на извиване.
Анастасия Янкова Maybelline Expert

Спиралата с извита четка винаги осигурява ефект на извиване. Ако четката е пухкава, тогава тя ще даде не само огъване, но и обем, а ако е силиконова, тогава огъване и дължина. Между другото, извитите мигли правят лицето по-младо и нежно.

6Пискюл-осем

Опция три в едно: извива, сгъстява и удължава миглите. Тази форма с влакна с различна дължина спомага за равномерното разпределение на спиралата по цялата дължина на миглите, така че е подходяща за тези, които обичат да нанасят продукта на няколко слоя.

  • Съвет! Завъртете четката, докато оцветявате миглите си за перфектен резултат.
7Тънка четка с редки косми

Осигурява работа с бижута. Невъзможно е да се постигне ефектът на краката на паяк с такава четка, няма да работи и да ги навиете, но ще бъде идеално да боядисате всички налични мигли от корените до върховете. Вашият избор, ако предпочитате най-естествения грим.

Участвайте в нашата анкета!

Категория: