Няколко варианта за маникюр за основната вечер на учебната година

Пайети, цветя, пайети са основни атрибути за бала, които могат да се използват в маникюра. Изберете този, който най-добре подхожда на визията ви и създайте красив и нежен абитуриентски маникюр.

1Флорални мотиви

Има поне два начина да използвате цветя върху ноктите си:

  • Най-лесният и бърз начин е да си направите маникюр със специални стикери с флорален принт.Изберете нюанс на лака, който подхожда на вашата рокля, и залепете цветя, които харесвате, на един нокът. Дори начинаещ със сигурност ще се справи с такъв маникюр. Можете да научите как да рисувате цветя върху ноктите, като прочетете тази статия.

© olga_perfect_nails© ok_nail_master© vertoninails
  • Рисуването с акрил изисква повече умения и търпение, но резултатът ще бъде по-изтънчен.Въоръжете се с тънка изкуствена четка и поне два цвята боя и се опитайте да повторите рисунката от снимката по-долу. Най-лесният вариант е да нарисувате клонки и прости цветя, не се опитвайте да рисувате детайли. Най-важното е, че не бързайте! Оставете рисунката си да изсъхне и само след 15-20 минути нанесете защитно покритие.
© odessa_studiosilverstone_nails© lila_nails© lavanda_nail_stydio© atrazhaya_nails2Нежно омбре

Още един вариант на доста семпъл, но много нежен маникюр за абитуриентски - омбре. Вземете светли нюанси като основа, например няколко лака с различни цветове - от бледо розово до бяло. Украсете един или два нокътя с кристали или пайети, които ще подхождат на бижутата ви тази вечер. Благодарение на неутралния основен нюанс, този маникюр ще подхожда на всяко облекло. Можете да прочетете как да направите омбре дизайн стъпка по стъпка тук.

© валентинакадирова© кристинажупанска3В целия си блясък

Ако искате повече цвят и блясък върху ноктите си, използвайте цветни лакове и много блясък. Най-ефектният вариант би бил напълно да покриете един или повече нокти с плътен слой искри. За да направите това, препоръчваме да използвате насипен блясък: с него лесно можете да регулирате количеството блясъци и да постигнете равномерно покритие.

© валентинакадирова© debmarie88© beautybar.moscow© souffle_beauty_room© liliya_stylistkapaznokci4Геометрия

Ако харесвате сложни геометрични модели, интересна комбинация от текстури и цветове, тогава сме избрали следните опции.

© movienailbar© tanita_nails© natasha_grebeshkova

Изберете нюанси, които съответстват на цветовете на вашата рокля и обувки и експериментирайте с шарки и форми. Освен това можете да редувате едноцветни нокти с различни шарки и форми и да направите някои нокти блестящи или метални. В този вариант на маникюра можете да дадете воля на въображението си!

Не забравяйте да научите как да се гримирате за бала. Видеото по-долу ще ви помогне с това.

Категория: