Как да намалим брадичката с грим? Нашата инструкция ще ви помогне

Момичетата с "тежка" челюст в грима не могат без някои трикове. Вашата задача, първо, е да отклоните вниманието от долната част на лицето и да се съсредоточите върху други - например вежди или устни. Второ, правилно да коригирате овала на лицето - за това все още трябва да овладеете техниката на контуриране. С него долната част на лицето може да се направи по-овална, като по този начин се смекчат „ъглите“ и в резултат на това може да се получи по-меко изображение. Как да го направите у дома? Следвайте нашите инструкции.

1Направете лицева
  • За контуриране ще ви е необходим фон дьо тен в два нюанса - половин тон по-светъл и един тон по-тъмен от собствения ви цвят на кожата (във втория случай обикновеният бронзант може да бъде алтернатива).
  • Нанесете фон дьо тен с тъмен нюанс отстрани на челюстта и прелейте към слепоочията. Със светъл нюанс, фокусирайте се върху центъра на брадичката и смесете крема отстрани, към ушите и нагоре към устните. Нанесете същия нюанс в средата на челото, централната част на лицето и скулите - така ще отклоните вниманието от брадичката.

Оливия Уайлд

2Оформете веждите си

Формата на веждите трябва да е заоблена - това ще помогне за омекотяване на "ъглите" и ще направи овала на лицето по-мек.

3Нанесете руж

Не забравяйте ружа. Щедро нанесете ярък нюанс върху изпъкналите части на скулите (основното е да не прекалявате), под скулите - по-малко наситен.

4Кажете „да“ на яркото червило

Покрийте устните си с каквото ярко червило ви подхожда (следвайте нашия урок за снимки, за да го направите правилно). Това също ще помогне да се отклони вниманието от "тежката" брадичка.

Кийра Найтли

Имате ли свои собствени трикове за грим, които могат да ви помогнат да намалите брадичката си? Оставете коментар.

Категория: