Основното в летния маникюр е цветът: той ще ви вдъхнови и ще ви подскаже какви идеи да оживите, създавайки дизайн върху ноктите

Влюбените в необичайния дизайн на ноктите традиционно се подготвят за лятото в търсене на нови лакове за нокти - ярки на цвят, оригинални като текстура, с удивителни "специални ефекти" . В колекциите, които марките за красота пускат до лятото, винаги има много от тях: можете да украсите ноктите си с всякакви дизайнерски опции за лятното настроение. Идеи за рисунки също няма да липсват – лятото винаги щедро дава толкова много впечатления, че феновете на ноктопластиката ще имат достатъчно за няколко сезона напред.

Преминаването от спокойни, сдържани цветове в маникюра към такива, които хващат окото, вече е лятна промяна. Но защо не изберете нещо малко по-дръзко? Дори класическите опции за маникюр, ако използвате сочни, наситени нюанси, когато ги създавате, ще се „заиграят“ по нов начин - това ще бъде достатъчно, за да се появи летен свеж детайл във вашия външен вид.

Цветни графики в ярък маникюр

Не е необходимо да "преоткривате колелото" и да се опитвате да получите артистичен шедьовър върху ноктите. Простият графичен маникюр също ще привлече вниманието към себе си, ако вземете различни нюанси за всеки нокът, когато го създавате. Боядисайте с тях половината нокътна плочка, добавете няколко ивици - готово! Такъв ярък маникюр е лесен за изпълнение и идеален за феновете на минимализма.

Дъга под ноктите

Изглежда, че няма по-прост и в същото време по-оригинален вариант за маникюр. Всичко, което трябва да направите, за да го създадете (следвайте нашите фото инструкции) е да боядисате пространството под върховете на ноктите с лак. Цветовете от гамата на дъгата ще го направят точното нещо за лятна визия.

Разтапящ се френски

Класическият френски маникюр, макар да изглежда, че отива на всичко, бързо може да ви омръзне, ако често използвате такъв универсален вариант. През лятото може да се трансформира по необичаен начин: накарайте лака на върховете да се разтопи, като сладолед във фунийка в горещо време.

Калейдоскоп

За любителите на лаконичния едноцветен маникюр, можете да украсите едноцветна основа с прости шарки - например цветни звезди. Дори и на гол фон те ще изглеждат весели по летен начин.

Лунна светлина

А тези, които не са безразлични към лунния маникюр, определено трябва да експериментират с него: например, използвайте насипен блясък, за да украсите дупката. Тази текстурирана ноктопластика ще ви зарадва през летните дни.

Но не трябва да се ограничавате до класиката. Редувайте семпло и минималистично с цветни пръски. Маникюристите, които умеят да рисуват най-сложните рисунки върху ноктите с бижутерска прецизност, се вдъхновяват от всичко, което ни заобикаля през лятото: цъфтяща природа, морски брегове, горещи тропици, цветни тоалети, пресни плодове и други екстри - и това е само малка част нещо, което може да се превърне в декорация на ноктите. За да запазите летните мотиви с вас възможно най-дълго, направете ноктопластика с перманентни гел лакове.

© aliciatnails© andiemeganb© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© cassmariebeauty© esm alterialagonorte© essiepolish© essiepolish© fashiontimeinparis© letsnailmoscow© letsnailmoscow© letsnailmoscow© nailallie© nailsbyharlig© nailsbyharlig© nataliepavloskinails© nataliepavloskinails© nataliepavloskinails© nataliepavloskinails© nataliepavloskinails© ninanailedit© paintboxnails© paintboxnails© paintboxnails© stephstonenails

Кой летен маникюр ви харесва най-много? Оставете коментар.

Категория: