Казваме ви как да създадете нежна визия за бала без помощта на гримьори

Ето една инструкция за създаване на деликатен и елегантен грим за очи, който лесно можете да повторите сами. Тази класическа схема на сенки за очи е идеална за всяка форма на очите.

1Подготовка

Нанесете основа за сенки върху клепачите. Очертайте пространството между миглите си с черна очна линия. Подчертайте вътрешните ъгли на очите със светли, блестящи сенки.

2Нанасяне на сенки: първият етап

С прасковени сенки с блестяща текстура, боядисайте подвижния клепач с 2/3, оставете външния ъгъл чист. Изберете цвета на сенките по ваше желание, в тази стъпка може да има както матови, така и блестящи сенки, както нюд, така и наситени. Основното условие е нюансът да е по-светъл от цвета на кожата. Боядисайте 2/3 от долния клепач със същите сенки, оставете външния ъгъл свободен.

3Нанасяне на сенки: вторият етап

Използвайте тъмен матов нюанс сенки (отново всеки цвят е подходящ, но винаги матов и тъмен) боядисайте външните ъгли на подвижния клепач, както и една трета от долния клепач отвън.

4Нанасяне на сенки: третият етап

С матов нюанс сенки, междинен между 2 и 3 цвята, очертайте гънката на горния клепач и прелейте тъмните сенки отдолу. Започнете да движите четката от външния ъгъл на окото, така че максималното количество пигмент да попадне върху тази зона.

5Спирала за очи

Ако желаете, добавете стрелка към грима, след което нарисувайте миглите със спирала.

Още един вариант за красив вечерен грим за бална визия в нашия видео урок.

Още идеи за грим за бала

Въз основа на инструкциите за снимки по-горе можете да създадете различни опции за грим, като промените нюансите на сенките и очните линии. Изберете тези, които са по-подходящи за вашия цвят на очите. искаш ли нещо друго След това вижте идеите за снимки по-долу.

Успяхте ли да повторите грима? Оставете коментар и гледайте видеото, за да ви помогне да създадете интересна визия за бала.

Категория: