Мъжете в по-голямата си част наистина изобщо не разбират от козметика, но грешките в грима все пак се забелязват. Какви грешки в грима на очите е по-добре да не правите?

Крака на паяк

Плътно гримираните и слепени мигли са една от основните тенденции за красота през последните години, но опитайте се да обясните това на мъжете! За първата среща е по-добре да изберете класическия вариант на грим за мигли - без залепване, бучки и "крака на паяк" . Когато нанасяте спирала върху миглите си, надявайки се да получите по-ефективен резултат, все пак трябва да сте сигурни, че гримът остава чист.

фалшиви мигли

Още един пропуск, който внимателният мъж определено ще забележи, са прекалено буйните изкуствени мигли. За всеки случай би било по-добре да ги откажете напълно, като се ограничите до няколко слоя спретнато нанесена спирала. Въпреки че, както показва нашето мини-изследване, мъжете нямат нищо против деликатните удължения на миглите.

Ефект на панда

В опит да придадете драматичен пиърсинг поглед, можете наистина да се увлечете и да получите черни кръгове около очите вместо опушени очи, като панда. Ако най-много харесвате опушения грим на очите, тогава за среща е по-добре да не го правите в тъмно сиви и черни нюанси. Поне да не ги нанасям изцяло върху двата клепача. Още по-добре е да изберете по-спокойни, по-меки цветове, да ги разнесете върху гънката и да ги смесите правилно, така че опушеното да се окаже много светло. Друг вариант е да нарисувате стрелки със сенки и да омекотите линиите.

Дебели стрели

Широките стрелки, „заемащи“ почти целия клепач и простиращи се от вътрешните ъгли на очите към слепоочията, е друг пример за грим, който е отблъскващ от гледна точка на мъжете. Ако рисувате стрели, тогава тънки, грациозни; само тогава ефектът на котешко око ще бъде оценен.

Много, много блясък

Въпреки факта, че блясъкът е на върха на модата в грима, тази тенденция не е толкова близка и разбираема за мъжете, колкото за известните бютихолици. Така че не трябва да се подготвяте за среща с партньора си, като пръскате гъст блясък върху клепачите си или рисувате метки стрелки с блестяща очна линия. Блясъкът е чудесен спътник за парти, но не и за среща.

твърде ярки сенки

Неонови нюанси, ярки, наситени цветове с метален ефект - съвсем не това, което мъжете биха искали да видят в грима на своите момичета.Така че, колкото и да харесвате пролетно-лятната тенденция с едноочен грим в ярки цветове, ще трябва да я запазите за срещи с приятелки. Които като теб не са безразлични към модерното в грима.

Важно ли е за теб мъжете да харесват грима ти? Напишете коментар.

Категория: