Очите без грим и устните с цвят на горски плодове са едни от най-горещите бюти визии тази година. Казваме ви кое червило е подходящо за създаването му

Гримьорите са сигурни: тази година устните трябва да са боядисани с червило в горски плодове, а очите изобщо да останат без грим. Много марки се застъпваха за такъв образ на пролетно-летните шоута, като всяка предлагаше своя собствена версия на приложение. Beccaria заложи на добре очертани матови устни, докато Naeem Khan избра лъскаво червило в горски плодове и го нанесе леко небрежно.Гримьорите на Gucci отидоха още по-далеч и създадоха "бонбонен" ефект на устните, а на шоуто на Franchi гримираха само устните на моделите в центъра.

Beccaria © imaxtreeFranchi © imaxtreeGucci © imaxtreeNaeem Khan © imaxtree

Вече говорихме за това как да създадем „грим без грим“ в този материал, днес обсъждаме кои горски червила е по-добре да изберете през 2023 г.

 • Color Sensational Matte Lipstick в Sunset Red, Maybelline

  Летен сочен червен нюанс - "Red Sunset" от колекцията червила Color Sensational Matte. Яркостта на цвета е допълнително подчертана от матовата текстура, която между другото не изсушава устните. Напротив, тази формула на Maybelline New York има овлажняващ ефект, така че покритието върху кожата да е възможно най-удобно. И, разбира се, ефективен. Тук вече говорихме как да нанесем матово червило върху устните.

 • Vice Lipstick в Manic, Urban Decay

  От стоте нюанса на червилото Vice, Venom и Alpha са може би най-подходящите за определението „бери“. В колекцията обаче има и други червено-розови червила и то в значителни количества. Така че намирането на подходящия вариант за следване на тенденцията пролет-лято не е трудно.Червилото ще ви зарадва с наситеността на нюансите, както и с комфорта не само по време на нанасяне, но и през деня: въпреки разнообразието от текстури, дори тези, които Urban Decay нарича „мега-мат“, няма да донесат никакви неудобства .

 • Rouge Pur Couture Изтривалките в 208 Fuchsia Fetiche, YSL

  Червилото Couture има само модни нюанси: като 208 Fuchsia Fetiche. Този малинов нюанс изглежда толкова „годен за консумация“, че всяко изображение с него на устните става много по-привлекателно. А кадифената текстура на червилото прави покритието още по-привлекателно.

 • Lip Magnet Matte Lip Gloss в нюанс 500, Giorgio Armani

  Текстура на течен гланц за устни, леко покритие (Giorgio Armani го направи 4 пъти по-тънко от другите червила и гланцове), до 8 часа износване и наситеност на цвета - това прави новия Lip Magnet да се откроява от другите продукти за грим устни.А „вкусният” ягодово-малинов нюанс № 500 е идеален за тези, които търсят червило в цвят горски плодове, което да подхожда на пролетно-летния им грим. Можете да видите как изглежда Lip Magnet върху устните в тази статия.

 • Turt Up Lipstick във Wine & Dine, Професионален грим NYX

  Цветът Berry sherbet също може да бъде намерен в колекцията червила NYX Professional Makeup Turnt Up Lipstick. Wine & Dine съчетава червено и розово; формулата на червилото е с хидратиращи съставки (включително восъци и витамин Е), а текстурата е лъскава, с ослепителен блясък.

  Какъв нюанс на горски плодове бихте добавили към несесера си? Напишете коментар.

Категория: