Докато има още достатъчно време, вземете решение за грим за абитуриентски. За да бъде идеален за вас, съобразете нюансите на козметиката с цвета на очите си. Ние ви казваме кои са подходящи за момичета със сиво-сини очи

Комбинацията от сиво и синьо е много нежна, с фина линия между нюансите - това дава изразителност на сиво-сините очи. Те особено „привличат“ вниманието, ако са правилно подчертани с помощта на грим. Значителна роля в това играе изборът на цветове за грим. Към създаването му трябва да се подходи с познаване на материята; и в случай, че изображението е необходимо за такова важно събитие като дипломирането, още повече.

Сиво-сините очи са идеално съвместими с много метални нюанси: злато, сребро, мед. Правят погледа сияен и чист.

Цветове като червено, лилаво и зелено създават контраст и подчертават много повече цвета на очите.

Именно това знание трябва да се ръководи, когато избирате между опциите за грим за дипломиране. Къде да ги търсим? Вдъхновение можете да намерите в изображенията от шоутата.

1ефект на мъгла

Едноцветното опушено може да бъде подходящ акцент в грима за абитуриентска визия. За сиво-сини очи, лека медна мъгла, като в шоуто на Mabille.

Mabille

2цветни щрихи

Обмисляте идеи за грим за бала? Тогава ще ви допаднат например артистичните ярко оранжеви „пламъци“ в ъглите на очите и на веждите: точно това рисуваха моделите на шоуто на Palmer Harding пролет-лято 2023 г.„Чистите“ устни и сияйна кожа ще допълнят идеално такъв грим.

Палмър Хардинг

3син акцент

Стоманеният блясък на сивите очи е идеално подчертан от светли тюркоазени сенки. Опитайте версията ombre, с преход от светло зелено към синьо, както в шоуто на Roksanda. Истинска снежна кралица!

Роксанда

4Малинов акцент

Една от най-модерните комбинации през пролетта на 2023 г. е перфектна кожа, минимален грим на очите и ярки устни. Ако имате светла порцеланова кожа и сиви очи, малиново червило е най-добрият избор.

Blumarine

Решихте ли кой от тези модерни гримове може да бъде подходящ за бала? Наполовина готово. Въпреки това, когато създавате грим, ще трябва да вземете предвид няколко правила за красота:

  • Не можете без доказан грунд за грим за очи. Eyeshadow Primer Potion на Urban Decay например е доказана опция (гримьорът на марката говори за триковете при използването му тук).
  • За самия грим изберете водоустойчиви формули, които няма да ви разочароват през вечерта - тоест няма да се навиват, няма да се размазват, няма да се ронят под очите. Нашият тест драйв на различни версии на водоустойчива спирала можете да намерите в тази статия.
  • За безопасност, непосредствено преди да излезете, поръсете лицето си с фиксиращ спрей – Makeup Setting Spray от NYX Professional Makeup ще свърши работа.

Какви съвети за грим за бала бихте препоръчали? Напишете коментар.

Категория: