Събрахме основните бестселъри на марката, а националният гримьор на Urban Decay Ника Лешенко сподели няколко необичайни съвета как да ги използвате

 • Отвара за сенки за очи

  Must have във всеки грим за очи и основният отговор на въпроса какво трябва да има в чантата с гримове на всяко момиче. Искате ли сенките ви да издържат цял ден, да изглеждат така, сякаш току-що сте ги нанесли, и да се смесват лесно? Тогава това лекарство е точно за вас!

  • Съвет за грим

  Версията с праймър против стареене може да се нанася под коректора, така че да не „мръдва“ никъде през деня. И ако внезапно имате пъпка на лицето си, нанесете малко грунд върху проблемната зона и я покрийте с коректор.

 • Спрей за цяла нощ

  Супер инструмент, който ще запази грима ви през целия ден и през цялата нощ - особено в горещите летни дни, когато трябва да гарантирате издръжливостта на грима си за дълго време. Използвайте спрея като последен щрих.

  • Съвет за грим

  Искате ли да получите дълготрайна течна очна линия във всякакъв нюанс? Намокрете четката си за очна линия със спрей All Nighter и нанесете любимите си сенки.

 • Плъзгащи се моливи за очи 24/7

  Има толкова много нюанси на тези моливи (повече от 40!), че всяко момиче определено ще намери цвят по свой вкус. Основното предимство на тези моливи е, че са много меки, лесни за нанасяне и засенчване. Няколко минути след нанасяне продуктът се фиксира и издържа през целия ден. Моливът може да се използва като основа за сенки за очи, за яркост и издръжливост на грима за очи.

  • Съвет за грим

  Кой каза, че очните линии не могат да се използват върху устните? Ако внезапно се почувствате като синьо червило, тогава определено можете да си осигурите издръжливостта му, ако първо попълните устните си с молив 24/7 в правилния нюанс.

 • Коректор за гола кожа

  Спасител в случай, че не сте спали достатъчно, но трябва да изглеждате свежи и отпочинали. Коректорът е перфектен за зоната около очите, тъй като съдържа овлажняващи съставки и освен действителния декоративен ефект осигурява дълготрайна хидратация. Линията включва осем нюанса.

  • Съвет за грим

  Няма време за пълен грим, проспал си? Всичко е наред! Използвайте коректор в Т-зоната и под очите, смесете с четката си за тон, след това добавете малко пудра и руж.

 • VICE червило

  Нова линия червила, които са представени в различни текстури и 120 перфектни нюанса (вече сме тествали някои от тях). Най-важното е, че дори супер матовите червила се чувстват много комфортно на устните. Плюс - издръжливост и яркост, които ще взривят всички.

  • Съвет за грим

  Чувствайте се свободни да използвате това червило като руж. Нанесете малко червило върху ябълките на бузите си и разбъркайте с пръсти. Свеж, жизнен ефект е гарантиран, особено след като кремавият руж сега е в тенденция. Но нюансът на Bobby Dazzle (както е на снимката) може да се използва като течен хайлайтър за подчертаване на издълбани скули.

Категория: