Кафявите лакове за нокти са това, от което се нуждаят любителите на меките, спокойни цветове. Но можете да експериментирате и с тях

Кафявите нюанси едва ли са най-популярните в маникюра. И все пак на есенно-зимните шоута от миналата година те предложиха повече от една интерпретация на дизайна на ноктите в такива цветове. Кафеният нюанс беше избран за ревюто на Blumarine, охрата бе предпочетена от маникюристката Мила Шон – и двамата изглеждаха много ефектно. През същия сезон Таня Тейлър заложи на кафяв маникюр и предложи омбре ефект - ноктите на моделите бяха украсени с градиент от тъмно кафяво, почти черно в свободния край на нокътя, до топъл нюанс на ръжда в основата му .

Blumarine © fotoimedia/imaxtreeМила Шон © fotoimedia/imaxtreeТаня Тейлър © fotoimedia/imaxtree

Можете да експериментирате с кафявото в маникюра не само през студения сезон. За пролетта и лятото изберете червено-кафяви нюанси, както в ревютата на Blumarine и Monique Lhuillier пролет-лято 2023 г., или такива с кафе, които бяха предложени от майсторите на ноктите Eudon Choi и Dennis Basso.

Eudon Shoi © fotoimedia/imaxtreeBlumarine © fotoimedia/imaxtreeДенис Басо © fotoimedia/imaxtreeMonique Lhuillier © fotoimedia/imaxtree

Обърнете внимание на нюанса на "горчивия шоколад" - това може да бъде достоен заместител на класическото черно, към което, между другото, другите може да са скептични (например потенциални работодатели). Този тъмен нюанс изглежда по-мек и не изглежда толкова мрачен. Така че трябва да се разглежда като алтернатива.

За маникюр в шоколадови тонове са подходящи тези лакове:

  • Wicked and Partner In Crime от колекцията нюанси Essie
Партньор в престъпление © essieЗъл © essie
  • Смог с червено-кафяв блясък от лимитираната серия UD XX Vintage линия на Urban Decay

Смог

  • Colorama в 165 Warm Mocha & 305 Iced Chocolate от Maybelline New York
№305 "Студен шоколад" © ozon№ 165 "Затопляща мока" © ozon
  • 473 Rouge Reglisse от Lancôme
  • 805 "Тайнствен знак" и 109 "Cafe Flora" от колекцията Color Riche на L'Oréal Paris
№109 "Кафе Флора" © loreal-paris№805 "Тайнствен знак" © ozon

Ще се хареса на любителите не само на шоколадови, но и на кафе нюанси:

  • 21 Taupe Retro от Yves Saint Laurent Beauté
  • Върховен грим от NYX Professional Makeup
  • 105 от колекцията лакове за нокти на Giorgio Armani
© annasweethearts© ddaniela.rodrigues© tines_momente

Кафявите лакове са добри сами по себе си, но също така могат да се използват успешно и много идеи оживяват.Например маникюристите, използвайки шоколадови тонове, създават опции за дизайн в темата „сладкарница“. Капки карамел и топящ се шоколад, плочки в златно фолио, сладки с и без глазура, с глазура, с шоколадови парченца, като от големи кутии за подаръци - те просто не измислят, за да украсят ноктите.

© chocolate_sick© kanya_435© muse_nail0702© nailholic© reikojm

Въпреки това стандартните опции за дизайн - като френски, луна, омбре - в шоколадови нюанси също изглеждат красиви и спретнати. Тук вече говорихме за най-модерните идеи за маникюр.

Имате ли лакове с шоколадов цвят в колекцията си? Напишете коментар.

Категория: