Класика или козметична новост? Разбиране на проблема

Сенките вече се превърнаха в класически начин за гримиране на вежди. Сенките ви позволяват да създавате вежди с почти всякаква форма и дискретно да запълвате празнините. Но не толкова отдавна на пазара се появи помада за вежди - това е силно пигментиран мус продукт. Текстурата на червилото го отличава от гела за вежди.

Една от най-успешните опции за червило за вежди беше пусната от марката Maybelline, наречена Brow Drama Pomade. Инструментът е под формата на пръчка и не изисква използването на четка при нанасяне.

И така, какво лекарство да избера? Нашият списък с плюсове и минуси ще ви помогне да решите.

Предимства на червилото за вежди:

  • Цветове

Червилото има доста силна пигментация, поради което ви позволява да подчертаете веждите само с едно движение.

  • Поправки

Восъкът, съдържащ се в състава, придава текстура и насочва космите в правилната посока. Червилото под формата на стик не изисква използването на допълнителни инструменти.

недостатъци на ЧЕРВИЛОТО ЗА ВЕЖДИ:

  • Помадата за вежди се коригира трудно, ако направите грешка при нанасянето. Трудно се отстранява от кожата, а също така не позволява напластяване. Ако отделите допълнително време върху една и съща зона, тогава има голяма вероятност да получите лепкави косми и неравномерна текстура на продукта. Можете да научите за основните грешки в грима на веждите и как да ги коригирате тук.
  • Червилото в стик е подходящо предимно за широки естествени вежди, тъй като не ви позволява да рисувате ясни линии. Решението е да използвате допълнителна четка.

Професионалисти за вежди:

  • Попълнете празните места
  • Изглеждайте естествено
  • Лесно се коригира
  • Позволява засенчване и плавни преходи

ПРОТИВ СЕНКИ ЗА ВЕЖДИ:

  • Има нужда от още поправки. За удобство можете да използвате специални комплекти за оформяне на вежди, където освен сенки има восък, както и пинсети и четка. Един от успешните нови продукти е комплектът за вежди L'Oréal, който съдържа не просто прозрачен, но и тониран восък.
  • Изисква използването на допълнителен инструмент - плоска скосена четка (можете да прочетете повече за такава четка тук).Но някои производители са решили този проблем, като са създали молив с гъба на края, а сенките са поставени в капачката му. Всеки път, когато затворите инструмента, върху апликатора му се събира достатъчно количество сенки и той винаги е готов за работа. Разгледайте по-отблизо успешното решение на Maybelline - Satin Brow, което съчетава тънък молив от едната страна и сенки от другата.

Категория: