Твоето обучение е към края си тази година? Време е да започнете да мислите за балния си грим

Визията за дипломирането ще се помни дълго време. За да гледате снимки от празника със същата гордост много години по-късно, предпочитайте доказани опции за грим пред експерименти. Най-сигурният начин да не сгрешите е да изберете грим за цвета на очите.

Ако говорим за кафяви очи, тогава трябва да изхождате от цветовата схема, която им подхожда: това са неутрално черно, сиво и кафяво, ярко синьо, изумрудено и лилаво, както и блестящо сребро и злато.Поне няколко от тях със сигурност ще се харесат! Можете да прочетете повече за избора на сенки за кафяви очи в тази статия. След като решихте нюансите, остава само да следвате проста инструкция.

лице

Преди да започнете работа с цвят, трябва да подготвите "основа" - равномерен тен на кожата. И в същото време не забравяйте, че гримът за дипломиране се нуждае от повишена издръжливост. Това означава, че ще ви е необходим грунд, който ще изглади кожата, ще помогне на козметиката да „легне“ по-добре и надеждна основа, която има текстура с ефект на ретуширане (кожата ще бъде перфектна на всички снимки, ако използвате, например, фондацията All Nighter от Urban Decay). Инструмент за контуриране също ще бъде полезен: молив като Master Contour от Maybelline New York ще подчертае скулите и ще придаде скулптурни черти на чертите на лицето, което е точно за вечерен грим.

Очи и устни

След като изработите тена на кожата, преминете към грима на очите и устните. В абитуриентския грим именно те трябва да изглеждат изразителни и закачливи, да привличат вниманието и да привличат погледи.За да продължи уау ефектът цяла вечер, трябва да използвате грунд - като например Proof It! от NYX Professional Makeup. Той е водоустойчив, така че сенките за очи и очната линия няма да се размажат или слепнат.

3 идеи за грим за бала

1Стрелки с обрат

Добрата половина от съучениците ще дойдат на дипломирането със стрелки на клепачите си и за да направите външния си вид специален, нарисувайте стрелки с необичайна форма. Стрелки от пера, като в шоуто на Dior, арабски, като Jacobs, или „обърнати“ въз основа на шоуто на Джил Стюарт. Почитателите на авангардните решения и форми се съветват да разгледат по-отблизо погледа от шоуто на Lanvin: гримьорите нарисуваха стрелката не с очна линия, а с четка за спирала.

Dior © imaxtreeДжейкъбс © imaxtreeДжил Стюарт © imaxtreeLanvin © imaxtree2Арт грим

Грим на очите, напомнящ перушина на екзотична птица (Concept Korea), блестящи сини опушени очи с вихър във веждите като моделите Guo Pei, цветна очна линия на долния клепач (Jakubowski) или трицветен графичен грим (Ortega) ? Чувствайте се свободни да опитате някоя от тези опции на бала, за да изглеждате най-добре на снимки!

Концепция Корея © imaxtreeGuo Pei © imaxtree© imaxtreeОртега © imaxtree3Ярък акцент

Моногримът в "крещящи" или блестящи нюанси ще подчертае дълбочината на кафявите очи: използвайте син тюркоаз (забележителност - изображения от шоуто на Zang Toi) или метално сребристо (като Леонард) върху клепачите, или можете комбинирайте тези два нюанса в едно изображение (като Marras).

Леонард © imaxtreeMarras © imaxtreeZang Toi © imaxtree

Още един абитуриентски грим, обърнете внимание на това видео.

Какъв грим за бала бихте искали да направите? Напишете коментар.

Категория: