Нуждаете се от повече обем? Говорим за гланцове за устни, които придават блясък на устните и ги правят да изглеждат по-големи

 • Infaillible Top Gloss, L'Oréal Paris

  Прозрачният гел в тази тубичка е многофункционален продукт, който не само придава обем на устните ви. Освен това създава гланцово покритие, което може да се използва самостоятелно или като добавка към червилото.И още една от полезните способности на Infaillible Top Gloss е да фиксира червилото под него, осигурявайки дълготрайност на грима на устните.

 • Revolution High Color Lip Gloss, Urban Decay

  Свръх наситеността, високото покритие, ослепителният лъскав блясък не са единствените предимства на този гланц за устни Urban Decay. За тези, които се нуждаят от ефекта на обема, този инструмент е особено полезен: всичко е свързано със специалната формула Hilurlip, която може да направи устните сочни, плътни. Допълнително овлажнява кожата, което играе важна роля за създаването на обемен резултат.

 • Lip Gloss Studio Lip Gloss Shine, Maybelline New York

  Свежи нюанси, полупрозрачна текстура и гланц - този, който "закръгля" устните, увеличавайки визуално обема им. Всеки от 12-те нюанса на Studio Lip Gloss Shine изпъва устните и привлича вниманието към тях с изразителен блясък.

 • Pump It Up Lip Plumper, професионален грим NYX

  Този блясък NYX Professional Makeup се отнася към категорията на пълнителите - инструменти само за увеличаване на обема на устните. Как действа Pump It Up Lip Plumper? Първо, формулата с пептиди, които допринасят за производството на колаген, върши своята работа. Ето и съответния резултат. Второ, охлаждащият ефект помага - подобрява кръвообращението и по този начин създава допълнителен обем. Плюс – приятно усещане за свежест.

 • Gloss In Love Volumizer, Lancôme

  Gloss In Love Volumizer е универсален, мек розов гланц. Неговата задача е не само да подчертае естествената красота на устните, но и да ги направи още по-изразителни: формулата на този продукт от Lancôme с полимерен комплекс спомага за създаването на ефекта на обема.Подсилва лъскавия си блясък с текстурата Gloss In Love Volumizer.

Категория: