Здравият, естествен и леко росен блясък е най-модерният бюти ефект. Как да го създадете с фон дьо тен?

 • Фонд дьо тен Teint Miracle, Lancôme

  " Въпреки че Teint Miracle има средна покривност, резултатът е ефект на гола кожа – максимално естествен, светъл, с равномерен тон на свеж, здрав нюанс.И в допълнение към всичко това – сиянието, което създават специалните пигменти, разработени от оптиците. Между другото, не е нужно да се притеснявате за издръжливостта - красотата на тона ще продължи 18 часа; същото чувство на комфорт ще остане с вас.

 • Фондация Lumi Magique, L'Oréal Paris

  " Вместо мазен блясък трябва да има здрав блясък! За да го придаде на кожата, L'Oréal Paris има отделен фон дьо тен Lumi Magique, който, макар и да изравнява тона, не блокира самия „вътрешен блясък“ на кожата. Освен това продуктът я овлажнява и след няколко седмици употреба подобрява общото й състояние.

 • Фондация Touche Éclat Le Teint, Yves Saint Laurent Beauté

  " Как да „развеселим“ кожата, която изглежда скучна и уморена от стрес и усилие, липса на сън и ниска активност? Touche Éclat Le Teint с блестящ ефект трябва да помогне. Този коректор с екстракт от игла и витамин Е овлажнява и подхранва кожата, подобрява микроциркулацията, а с това и тона, като я прави свежа и „жива“. И, разбира се, продуктът освежава кожата със здравословен блясък.

 • Фонд дьо тен воал Maestro Glow, Giorgio Armani

  " Maestro Glow Foundation не съдържа вода, но съдържа много подхранващи масла. Въпреки това не трябва да се очаква мазен блясък на кожата след нанасяне на продукта. Напротив, този лек воал се абсорбира бързо, овлажнява и освежава кожата, оставяйки я мека и деликатна, както и сияйна.

 • Ефектна основа, Хелена Рубинщайн

  Не е необходим хайлайтър. Ефектен със своята текстура с "умни" пигменти Radiance Maximizer Pigment ще се отърве от тъпотата; вместо това ще се появи свежият блясък на кожата, който обикновено може да се похвали след сутрешно измиване със студена вода. Ефектът ще продължи 12 часа - такава е трайността на този крем от Helena Rubinstein.

 • фон дьо тен Teint Ideal, Vichy

  „Течна светлина“ е името на технологията зад Teint Ideal, създаваща сияещо покритие върху кожата. Изглежда естествено и свежо, но в същото време осигурява грижа за кожата - всичко това благодарение на формулата с витамини С, Е и хиалуронова киселина.

Категория: