Казвам ви кое червило да изберете за блондинка в зависимост от цвета на очите

Блондинка със сини очи:

Ако искате да подчертаете своя "кукленски" външен вид, тогава не се колебайте да изберете ярки розови нюанси. За деликатен външен вид най-подходящи са нюдовите нюанси, с половин тон по-тъмни от собствения ви цвят на устните. Ако искате да експериментирате с по-контрастни цветове, например вино, но се страхувате, че ще се „изгубите“ на неговия фон, напишете нюанса, който харесвате, на пръстите си и го вкарайте в устните си с леки небрежни движения.Така цветът ще се окаже по-приглушен и обичайният ви грим ще блести с нови цветове. Между другото, този съвет е полезен за собствениците на всякакъв цвят на очите.

© photomedia© photomedia© photomedia

Блондинка с кафяви очи:

Тъмни очи на фона на руса коса - естествен акцент в образа на момиче. Ето защо, за да поддържате баланс, устните трябва да бъдат декорирани в неутрални цветове. Изберете успокояващи кафяви и бледо розови цветове и редувайте лъскави и матови покрития за разнообразие.

© photomedia© photomedia© photomedia

Блондинка със сиви очи:

За разлика от блондинките с кафяви очи, сивооките блондинки могат да си позволят да подчертаят устните си. Идеалният вариант ще бъде класическо червено, теракота, розово и винено. Не забравяйте да изравните тона на лицето и леко да подчертаете очите, за да балансирате акцентите.

© photomedia© photomedia© photomedia

Блондинка със зелени очи:

Блондинка със зелени очи може да се наслади на предимствата както на кафявооки, така и на сивооки красавици. Чувствайте се свободни да купувате ярко червено, оранжево и дори люляково червило. Добавете приглушени корали и кафяво към този списък и експериментирайте с градиенти.

© photomedia© photomedia© photomedia

Кои са любимите ви цветове на червилото?

Категория: